Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki_jeden_29_lat

Cześć dziewczyny mam pytanie do was

Polecane posty

Gość taki_jeden_29_lat

jak uważacie, ale kobiety w jakim wieku powienien szukać 29 latek? :)

Gość taki_jeden_29_lat
up :D

Gość gość
w swoim albo max 4 lata mlodszej

Gość taki_jeden_29_lat
pytam bo mój ojciec jest 11 lat starszy od mojej mamy :P

Gość gość
11 to przepasc.... ale generalnie facet w twoim wieku nie pownien sie wiazac z dziewczyna młodszą niz 21-22 lata

Gość gość
i jak tam stary pierdziel sie trzyma ? mama pewnie jeszcze laska :) jeszcze troche i jesli jest prawdziwa Kobieta bedzie miala swoje potrzeby a twoj ojczulek no coz ...jeno bedzie wymagal termosu na pecherz :)

Gość gość
Mama pewnie co najmniej 50 letnia, więc raczej nie laska :P

Gość gość
Szukaj takiej jakie Ci się podobają.

Gość gość
z dziewczyną 10 lat młodszą będziesz miał niewiele wspólnego ;)

Gość taki_jeden_29_lat
chodzi o to, że osoby z mojej rodziny z reguły bardzo dobrze sie "trzymają" i bardzo długo żyją, z reguły dziadki dożywają około setki, a właśnie nie chciałbym mieć w przyszłości takiej starej baby :( dlatego chciałbym młodszą :P mi dają 22 lata, ale w głowie jednak mam więcej niż taki studencik :/

Gość gość
Większość facetów chciałaby młodszą. Jeżeli podobasz się takim to bierz młodsze. Po co Ci opinia kobiet z kafe?

Gość gość
No własnie, ważne jest to co w głowie. jak byłam na studiach też podabali mi sie starsi faceci (okolo 10 lat roznicy) ale teraz myslę, że taki zwiazek nie ma szans... ona jeszcze studia, on juz praca. Inne priorytety. To co ona teraz przezywa, ty masz juz dawno za sobą, więc dziewczyna ktora konczy studia, pracuje byłaby odpowiednia moim zdaniem.

Gość taki_jeden_29_lat
właśnie chodzi mi o to czy z młodszą będę miał wspólne tematy, cele życiowe, marzenia, nie chce być "dominującym Panem" lub jakimś wzorem chce wspólnego budowania czegoś fajnego :)

Gość gość
Zależy od dziewczyny i faceta. Często mimo różnicy wieku ludzie się dobrze ze sobą dogadują i mają wspólne cele. Na pewno nie słuchaj rad w stylu maksymalnie 4 lata młodsza tylko patrz na człowieka

Gość gość
Nie wiem ja jestem ok 30 i mnie gowniary nie interesuja.

Gość taki_jeden_29_lat
bardzo chciałbym kierować się sercem tylko jak poznać czy druga osoba nie udaje ? wielu młodszym dziewczynom imponuje to, że facet starszy ma już mieszkanie, samochód i dobrą pracę, a ja chciałbym, aby ktoś się zakochał we mnie a nie w tym co mam. Kiedyś miałem nawet taki plan aby wynająć pokój i udawać biednego studenta :P

Gość gość
Ewentualnie zwiąż się z jakąś w podobnym wieku a za kilka lat zostaw dla młodszej

Gość taki_jeden_29_lat
mam za dobre serce na takie "eksperymenty"

Gość gość
jezeli chcesz sie ustatkowac za rok dwa to bierz starszą, jesli nie to nie patrz na wiek

Gość gość
Jak weźmiesz dużo młodszą to licz się z większym ryzykiem rozpadu związku. Dziewczyna będzie sobie chciała życie ułożyć i plany mogą Wam kolidować.

Gość taki_jeden_29_lat
ja też chce sobie ułożyć wkońcu :) tylko czy 21-23 latki też chcą ?

Gość gość
Mój maz znalazł mnie w wieku 29lat ja 6 lat starsza :p Jest cudownie.

Gość taki_jeden_29_lat
starszej w życiu bym nie chciał :P nawet równolatki przy mnie wyglądają za staro :P bez obrazy.

Gość gość
mi dają 22 lata, ale w głowie jednak mam więcej niż taki studencik :/ xxxxx a ja myslalam,ze tylko kobiety sie´´odmladzaja´´hehe taa i moze jeszcze piwa nie kupisz bo pytaja o dowod:Dchlopie masz 3 dychy na karku i zacznij myslec jak na faceta w twoim wieku przystalo.

Gość gość
Mogą chcieć, ale łatwiej jest układać sobie życie z kimś kto jest na tym samym etapie niż z kimś kto już ma życie ułożone. Jestem 3 lata młodsza od partnera i jak przyszło do "układania swojego życia" to mnie nic nie trzymało, jego nic nie trzymało, mięliśmy ogromne pole manewru.

Gość gość
chodzi o to, że osoby z mojej rodziny z reguły bardzo dobrze sie "trzymają" i bardzo długo żyją, z reguły dziadki dożywają około setki, a właśnie nie chciałbym mieć w przyszłości takiej starej baby smutas.gif dlatego chciałbym młodszą jezyk.gif mi dają 22 lata, ale w głowie jednak mam więcej niż taki studencik :/ :D:D:D:D:D:D ha ha ha ha ha ha przecież w wieku 75 to już nie ma znaczenia, czy ktoś ma te 75 czy 95. Człowiek jest wtedy stary i koniec kropka. Nawet jak ona będzie młodsza 10 lat i dożyje sędziwego wieku, jak twoi dziadkowie, więc i szansa, ze ty też, to i tak będzie bardzo stara:) 90 lat na karku ha ha. Lepiej poczekaj do 40stki i weź sobie wtedy 20-latkę, może w wieku 70 jeszcze będzie mogła za pielęgniarkę dla ciebie robić. :)

Gość taki_jeden_29_lat
no może wam ciężko uwierzyć, ale mój dziadek ma 95 lat i jeździ rowerem po bułki...a co do piwa to nei pijam alkoholu :)

Gość gość
Mnie jak miałem 27 lat pytali o dowód. Co prawda nie w Polsce ale w UK, ale i tak to świadczy o tym jak dobrze się trzymałem :P