Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z bratem nojego chlopaka.

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Jestesmy ze soba 4 lata. Od nie dawna mieszka z Nami brat mojego chlopaka. Strasznie dziwny czlowiek. Pracuje ma pieniadze czasami sie dorzuci do budzetu domowego. Jak ma kase to caly dzien nie ma go w domu. Jak kasa sie konczy to siedzi i marudzi ze nie ma pieniedzy a chcialby sobie kupic to i tamto. A najgorsze je to ze strasznie gada na moj temat do moich znajomych ktorzy znaja mnie dluzej niz on i wiedza jaka jestem. Robi co chce. Nawet do mojej corki mowi dzis nie ma bajek na polsacie leci dobry film. Raz kiedys powiedzial do mojego chlopaka albo ja albo ona.? Raz mial zostac z moja corka to nie wrocil do domu na noc. Nie ma wogole zadnego wstydu prosi sie o pieniadze. Kurde ja mam rachunki male dziecko nie spie na kasie. Nie sprzata po sobie. Zawsze siedzi razem z nami nie ma dnia zebysmy razem z moim chlopakiem byli tylko my. A najgorsze jest to ze rozmawialam z moim chlopakiem na jego temat jak on sie zachowuje. Moj odpowiedzial ze to jest normalne zachowanie. Kloce sie czesto z moim chlopakiem. Wkurza mnie jego zachowanie. Przyjezdzaja do nas znajomi to napije sie tak ze ledwo kontaktuje gada glupoty wszystkich zaczepia. Wymysla. Prosze go zeby przestal a on nic. Juz mam dosc. Robi wstyd. I co najgorsze to moj go broni przedemna popiera jego zachowanie. Jak sie na niego wkurzy to chwila moment i gada z nim jak by sie nic nie stalo. Tylko ze jak ja cos powiem ze mi sie nie podoba co on robi sie sie poklocimy to zly na caly swiat i sie nie odzywa do mnie przez pare dni. Co robic ? Prosze o pomoc.

Gość abyja
Jeśli twoje mieszkanie wywal obydwóch jak najszybciej ,rządzi się twym dzieckiem,pilotem,tv,płacisz za niego rachunki a ty masz dziecko i stajesz na głowie jak wszystko opłacić i popaść w długi.Goń obydwóch brat brata zawsze będzie bronił i będzie coraz gorzej. Powodzenia

Gość gość
czyje jest to mieszkanie?