Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jeden z najdurnieszych filmow jakie widzialam

Polecane posty

Gość gość

wypsa tajemnic z dicaprio.wielokrotnie mi polecano ten film,jeden wielki szal,film wychwalany pod niebiosa,prawie same pozytywne komentarze,a ze nie jestem fanka dicaprio,zwlekalam z obejrzeniem tego filmu.dotrzymalam do 1:8 i nie dalam rady dalej ogladac.film sie ciagnie jak smarki z nosa,mogli zrobic standardowe 1,5h,pomysl niezly,ale zle zrobiony.nie wiem na czym polega ten zachwyt:O

Gość gość
,,kawa i papierosy'' ,,ciacho'' ,,job,czyli ostatnia szara komórka''

Gość gość
gosciu,ale wpisales najgorsze filmy czy wlasnie mi je polecasz?:P

Gość gość
"Wyspa Tajemnic" to świetny film, jak się nudziłaś w trakcie seansu to znaczy że go nie zrozumiałaś. Współczuję ogromnie.

Gość gość
A gość, który wymienił filmy - mam nadzieję, że najgorsze. "Ciacho" jest żenadą roku 2010 i do dziś żałuję straconego na niego czasu i wydanych na bilet pieniędzy.

Gość gość
Nie rozumiesz tego filmu. Tego czym jest ból, cierpienie i ucieczka w chorobę psychiczną. Dla takich głupich kobiet jak ty nakręcili Chłopca w pasiastej piżamie.

Gość gość
ocena od 1 do 10.... to 5

Gość gość
film dla paranoikow

Gość gość
ciezki film masz racje;)))

Gość gość
film przedstawia nam jak łatwo można manipulować ludzkim umysłem..... bardzo inteligentny. Polecam!!!!

Gość gość
Nie chciałam pisać wcześniej, ale jeśli go nie zrozumiałaś to nie grzeszysz zbytnio inteligencją.

Gość gość
Potop(ksiazka)tez okrzykneli arcydzielem,co nie zmienia faktu,ze malo kto mial nerwy by to czytac:Oto,ze cos zostalo okrzykniete wielkim dzielem,nie znaczy,ze ma podobac,a komentarze w stylu NIE ZROZUMIALAS sa nie na miejscu.jesli juz o glupocie mowa,to glupim mozna nazwac tego,ktory uslyszy slowo´´arcydzielo´´i od razu nazywa cos arcydzielem,bo przeciez wiekszosc tak powiedziala.

Gość gość
Jeśli nie widzisz różnicy między "Potopem" (obowiązkową pozycją znajdującą się w kanonie lektur = arcydziełem), a filmem, nie oszukujmy się, rozrywkowym, którego nikt tu nie określił jako arcydzieło (i też bym go tak nie określiła, mimo że uważam go za świetny), to tym bardziej nie ma o czym gadać. Ja tylko zauważyłam, że nie jesteś zbyt inteligentna. Nie nazwałam Cię głupią. To by była obraza. Możesz być bardzo mądra, a inteligentna w ogóle, tu też jest pewna różnica. A swoją drogą, "Potopu" nie przeczytałam i chyba nigdy przez niego nie przebrnę, ale szanuję jego wartość kulturową.

Gość gość
Zajebisty film, inteligentny, sory, ale musisz być bardzo nieskomplikowaną kobietą, żeby nie powiedzieć głupią. Dla ciebie to Straszny film, Job czyli ostatnia szara komórka, to są filmy dla prostych ludzi.

Gość gość
o ludzie ogarnijcie sie.dziewczynie sie film nie podoba a wy juz dajecie jej IQ maszynki do golenia.ma prawo miec swoje zdanie.mi sie podobal ale byl za dlugi.

Gość gość
Internet to takie miejsce, gdzie wyrażając swoją opinię musisz się przygotować na jej krytykę. Więc możemy komentować jak chcemy;) Po za tym każdy wie, ile przyjemności sprawia napisanie komuś, że jest kretynem.

Gość gość
durny to nie ale przewidywalny i ponad 2h a niepotrzebnie bo w 1h nic sie nie dzieje

Gość jawołamcie
najdurniejszy film jaki widziałam to istota. naukowcy stworzyli istote , wychowali, była dziewczynką, puściła się z ojcem, zmieniła w faceta puściła z matką

Gość gość
American Horror Story. Najpierw oglądałam czekając, aż coś się zacznie dziać, a potem już tylko po to, żeby chyba dziwić się ludzkiej głupocie.