Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdarza wam się tak

Zdarza się wam nóg nie golić zimą przez miesiąc?

Polecane posty

Gość Zdarza wam się tak

Czy raczej uważacie to za niechlujstwo?

Zdarza się. Uważam, że golenie nóg nie jest obowiązkiem. Jak jeszcze golenie pach można podciągnąć pod higienę, tak golenie nóg, to sprawa czysto estetyczna. Jak komuś nie przeszkadzają włosy, to golić nie musi nawet latem, a co dopiero zimą, kiedy ma zawsze długie spodnie.

Gość do Mloda styczniowa
a latem bys wyszla w szortach z nieogolonymi nogami?

Gość gość
spokojnie potrafię miesiąc nie golić - nawet latem jak chodzę w długich spodniach czy getrach to nie golę bo mi się nie chce i tyle.

Gość dziewczyny i strefe intymna
tez miewacie zarosnieta?

Gość gość
jak tylko na zero golę głębokie pachwiny a resztę skracam do kilku mm, nie nawidzę uczucia jak po totlanym zerze odrastają włoski - drapie się i drapie ;/

Gość a ktorejs z was
zdarza sie bycie lekko owlosiona pod pachami?

Gość gość
Może... ja powiem tak: nie golę nóg, tylko depiluję. To jest o wiele wygodniejsze, bo odrastające włoski są miękkie, a nie ostra, kłująca szczecina i latem depiluję co dwa tygodnie, a zimą co 3, 4. Mam to szczęście, że włosów na nogach nie mam dużo i są jasne i rzadko rozmieszczone. Zimą nie chcę całkiem zarosnąć, bo głupio byłoby mi przed każdym kto by to mógł zobaczyć: mój facet, lekarz itp.

Gość gość
Mi po depilacji woski zaczeły wrastać i rok dochodziłam do siebie po goleniu nóg i pachwin depilatorem - to nie dla mnie niestety. Jak idę do lekarza to oczywiście się ogolę - aczkolwiek lekarz rzadko kiedy bada nogi hehe pod pachami to inna historia - tam często nawet bardzo.

Gość gość
Zdarza się, przecież w zimie nie widać włosków. Jednak jestem zdania, że trzeba cały czas golić, aby wyrobić sobie regularność- taką samodyscyplinę. Jak się w zimie odpuści, to potem znajdą się inne momenty i też się odpuści- tłumacząc to sobie, co tam raz nie zaszkodzi odpuścić, drugi raz także.

Gość do gość
no to Ty akurat nie masz problemow z owlosieniem. pewnie na dodatek musisz depilowac tylko lydki, a ud juz nie?

Gość ja jestem facetem
i lubie jak kobieta pod pachami zima miewa takiego jeżyka

Gość gość
Pod pachami nie ma możliwości, żebym zarosła, bo golę pachy codziennie przy porannym prysznicu, nie zwracając uwagi na to czy potrzeba, czy nie - przejeżdżam tam maszynką, już weszło mi w nawyk. :)

Gość gość
Dla mnie bez różnicy czy zima czy lato, zawsze golę. Przecież to kwestia około 10 minut pod prysznicem, a ja się lepiej czuję. Zimą chodzę na basen albo chodzę spać w krótkich spodenkach, więc głupio by mi było przed koleżankami z pokoju pokazać się w nieogolonych nogach.

Przed koleżankami, to w moim wykonaniu zimą wygląda tak: - nogi mam nieogolone, ale olać to. - No pewnie! A ty myślisz, że ja niby mam ogolone? :D

Gość ja jestem facetem
i lubie jak kobieta nie goli ud i ma na nich taki meszek, puszek :)

Gość gość
Tu gość :) A no właśnie! Depiluję tylko łydki, czasem przejadę depilatorem po kolanach, chociaż to nie konieczne. Ud nigdy nie tykam, bo tam nic nie ma, no, może meszek taki jak na twarzy, na policzkach. Czasem jakiś włosek mi wrośnie, ale nic złego się nie dzieje. Jak zauważę, że któryś włosek nie przebił się przez naskórek, to delikatnie paznokciem zdrapuję naskórek nad nim i... ciach go depilatorem. :D

Gość ja jestem facetem
a zbrodnia jest, jak kobieta goli sie miedzy posladkami :D

Gość meszek na udach jest
slodki

Gość urodzinymaryny
mhmm w każdej porze roku mam faceta więc w żadnej porze roku nie zarastam