Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dowiedziałem sie że moje dzieci nie są moje!!!!

Polecane posty

Gość gość

Po 6 latach małżeństwa wyszło że córka nie może dostać szpiku ode mnie bo nie jestem jej ojcem i mamy inną zgodnosc! Zrobiłem badanie na drugie i też nie jestem jego ojcem, a co najlepsze to jak wyszło na końcu obydwoje są z innych ojców! Wychowuję 3i 6 letnie dzieci które nie są moje. Żona płacze ale nic nie chce powiedzieć. Jesteśmy po ślubie 7 lat i co ja mam teraz zrobić. Ona powiedziała że wyjeżdża do matki bo choroby córki i moich fanaberii nie zniesie, bo według niej powinienem przyjac to do wiadomości bo te dzieci mają kilka lat i nawet jeśli to coś się stało dawno a nie wczoraj i że dobro dziecka teraz jest najważniejsze! NAJLEPIEJ BYM JĄ ZOSTAWIŁ I WYKOPAŁ Z MOJEGO DOMU ALE SZKODA MI TYCH BIEDNYCH DZIECI!

Gość gość
za duzo ogladasz "dlaczego ja""ukryta prawda" nudzisz sie gimgowno w wakacje? moze jedz na jakies zbiory owocow

Gość gość
no i co szkoda ze nie powiedziała ci tego , o tym sie mówi,skad wiesz moze za jakis czas bedą razem z ojcem dzieci

Gość gość
Nie ty jeden tak masz, większość bab to szmaty, i mowie ci to ja...kobieta. Ja jestem sama, bo się szanowałam i szanuje, a szmaty, które się puszczają maja mężów.

Gość gośćHeh
Ja bym ją wykopał, bo nie potrafiłbym jej zaufać, dotknąć i z czasem pewnie bym znienawidził taką kobietę. Rozstanie nie oznacza że nagle staniesz się dla dzieci złym ojcem. Będzie przez jakiś czas trudny okres w kontaktach, ale jeśli się postarasz nadal będziesz z dziećmi w dobrych stosunkach.

Gość gość
dzieci nie są winne kochasz je troszczysz sie o nie a porachunki z żoną to drugie nie mieszaj w to dzieci no to pojedz do matki i z nią porozmawiaj chowa teraz łeb !! baba wstrętna mysza

Gość gość
Dlaczego wybrałeś sobie taką na żonę?

Gość gość
nienawidzę jej, ona zniszczyła mi życie, a się dla niej poświęcałem wiele razy bo byłem jej pewny a teraz dowiaduje się że to nei moje dzieci. Nie potrafię ,to jest wściekłość i straszny ból a z drugiej strony i tak ją kocham.

Gość gość
No widzicie i tak ja kocha. Nic tu po nas, chodzmy, on taki sam jak ona:D

Gość gość
kocham ją ale nie chcę z nia być, nie rozumiesz tego? Nie potrafię wyzbyć się uczucia z dnia na dzień

Gość gość
Do wyzbycia się uczucia trzeba czasu. Jesteś dorosłym facetem, poradzisz sobie z tą sytuacją. Najbardziej szkoda mi zawsze dzieci, takie historie odbierają beztroskie, bezpieczne dzieciństwo. Labirynty, którą kochasz wcale mi nie szkoda, to ona powinna teraz cierpieć najbardziej, ale pewnie tak nie jest i nie będzie.

Gość gość
*lafiryndy :-P

Gość gość
moze jestes bezplodny i byl to jedyny sposób, zeby miec dzieci?

Gość amatorszczyzna prowokacyjna
nudzi ci się, bo sa wakacje? poczytaj trochę mądrych tekstów zwłaszcza o tym, że zgodność szpiku nie ma nic wspólnego z byciem ojcem czy matką może się czegoś pozytecznego dowiesz, sieroto

Gość gość
No tak zabijwszysko zniszcz albo daj komus szczescie milosc nik nie mowil ze bedzie latwo daj zsiebie wszystko i nie mow ze wiecej nie da rady zacisnij zeby dasz rady oddaj siebie nawet jak ktos nie zasluguje nie kazdy zasluguje na milosc te dzieci tez kochaj a beziesz to mial .mnie tez ktos zdradzil czas leczy rany teraz mnie kocha iniedam sie oszukac .to nie pierwsza milosc pamietam lecz widze jak sie stara i doceni2

Gość gość
Odrzuć racjonalne rozumowanie a kieruj się sercem.

Gość gość
hehe, podwojny rogacz. ciekawe, czy oboje dzieci maja jednego tatusia, czy dwoch roznych :classic_cool:

Gość gość
1/10 bardzo kiepsko

Gość gość
Jeśli ją kochasz i kochasz te wasze dzieci to pocałuj ją i powiedz, że zawsze będziecie razem. Pozdrawiam - facet, który pozwolił żonie na kochanka...

Gość quintine
Jelsli nie będzie chciała wyjaśnić sytuacji ze skr**** to nie jest warta twego przebaczenia bo może nadal się z kimś spotyka...

Gość gość
facet, który pozwolił żonie na kochanka x To nie facet.

Gość gość
Ja Ci napisze co ja zrobilem w takiej sytuacji, u mnie akurat o krew chodzilo,jak tylko sie dowiedzialem wyprowadzilem zonke z jej corka z mojego domu. Podziekowalem za wspolprace i nigdy juz slowa nie zamienilem z tymi kobietami. Dzis mam na pewno swoje dzieci z inna kobieta.

Gość gość
dzieci nie są winne, dzieci nie sa winna, rzygac mi się chce jak to czytam! z jakiej okazji facet ma wychowywać nie swoje dzieci ? kopnij tą puszczalską w d**pę i znajdź kogoś kto urodzi ci twoje dzieci! idiotą jesteś mózgu nie masz? czy desperacja, guzik ci oze zrobić, odchodzisz i tyle, niech szuka tatusiów. patologia!!!

Gość gość
gość dziś jedyny mądry facet na kafe! gratulacje i brawa dla pana.

Gość gość
moze jestes nieplodny

Gość gość
jedna mezatka ma kochanka duzo mlodszego.ktory przychodzi do ich domu.

Gość gość
facet powinien wywalic sukę z jej bękartami z domu, co to za tlumaczenie, że dzieci nie są niczemu winne. Mają matkę i to ona powinna zadbać o ich dobro.

Gość gość
Jak sie nie rozwiedziesz i nie w**********z wszystkich 3 za drzwi wyjdziesz na najwieksza p**de, o jakiej w zyciu slyszalem. Niech s*******a po pieniadze do ojcow dzieci.