Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koniec zwiazku

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich.Niedawno zakonczylem 8 letni zwiazek w ktorym bylo wiele klotni.Moja byla ma siostry ktore rujnuja jej zwiazek ale po prubach rozmow niestety nie udalo sie nic z tym zrobic,wchodza z butami w nasze zycie,nie utrzymywalem kontaktu juz z siostrami mojej ex od 7 miesiecy przed koncem.Moja byla pracuje od niedawna w sklepie w ktorym wiadomo zdazaja sie natretni klienci ale niedawno zadzwonila do mnie i powiedziala ze jakis facet chcial od niej numer kom a ona mu odpowiedziala(kto ma miec moj numer to ma)zapytalem dlaczego nie powie poprostu ze ma faceta juz tyle lat i tyle i odpowiedzala ze napewno zrozumial(wedlug mnie nic nie zrozumial natret)nastepna sytuacja poszla dalej.Przyjechalo kilka osob do sklepu i zaczelo ja obwachiwac i pytac o numer kom,czy sie umowi itp powiedziala mi ze strasznie sie bala i dzwonila po siostre ale niestety nikt nie odebral.mowila za lade chcieli mi wejsc a ja tak bardzo sie balam,zapytalem moze zobacze nagranie z kamery sklepowej to odpowiedziala mi ze nie bo ona sie troche tam smiala i niechce bym cos sobie potem pomyslal i dalo mi to do myslenia i uparlem sie na ten film,lecz po chwili powiedziala ze niechce takiego faceta co chce ja kontrolowac a nigdy tego nie robilemi i nici z filmu,powiedziala nie i koniec,po policje w razie jakby sie cos mialo stac tez nie zadzwoni bo ona ma taki klimat ze niechce byc kapusiem nawet jakby sie cos mialo stac.mialem juz bardzo dlugi zwiazek po czym zostalem zdradzony kilkukrotnie i teraz moze i jestem nieufny ale do przesady,na zaufanie trzeba sobie zapracowac napewno nie takim zachowaniem mysle i po 1 dniu jak uparty bylem na film zakonczyla zwiazek zemna,nie liczac ze w ciagu tego zwiazku skonczyla zemna okolo 90x to jest chore prawda?w przyplywie nerwow konczy zemna lecz tym razem juz 2 tydzien nie wracam do niej mimo iz pisala.Zapewniam ze to nie wszystko niektore sytuacje naprawde jezyly mi wlos na glowie,sam nie jestem idealny ale mysle tylko o ustatkowaniu sie a ona o wychodzeniu z znajomymi bo ona tego potrzebuje,,,codziennie...mysle ze chyba mam dosc dobre podstawy by do niej nie wracac co ?dawalem jej szanse z wzgledu na to iz miala kiedys bardzo zle zycie,bez pieniedzy,pracy bo nigdy nie pracowala..chyba nadszedl ten moment w ktorym mam dosc,tymbardziej ze psycholog stwierdzil u niej borderline a ona na terapie niechce isc bo twierdzi ze nic jej nie jest a tu takie agresje przedstawia

Gość Ale to już było
Mądrze zrobiłeś że odszedłeś od takiej kobiety.Z tego co piszesz, lubi bajerować, i kłamać.Nie ma co wracać i denerwować się taką.Niech otaczają ją "adoratorzy" sklepowi a Tobie życzę dużo szczęścia,żebyś nie natrafił znów na psychiczna babę.