Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu spora czesc kobiet klamie ze nie ma kasy aby schudnac i pojsc do fryzjera

Polecane posty

Gość gość

a w koszyku zakupowym dwa litry coli, 5 paczkow, kilka paczek ciastek,cukierki, slodzone pitne jogurty, po drodze mcdonald z rodzina,kremy orzechowe do chleba i takie zakupy tydzien w tydzien

Gość gość
a co cie obchodzą cudze zakupy i nawyki żywieniowe?

Gość gość
a obchodza mnie bo potem taki upierdliwiec jeczy mi nad uchem ze bez kasy nie schudnie

Gość gość
no w sumie poniekąd to prawda- sama jestem na diecie ustalonej przez dietetyka i do najtańszych to ona nie należy, zresztą dobre jakościowo produkty są drogie

Gość gość
a coz to za filozofia schudnac ( o ile nie ma sie zadnej choroby) chleb razowy, kielki, warzywa na parze, kurczak, indyk, chuda wedlina, zero weglowodanow poznym popoludniem, sniadanie olimpijczyka, kolacja modelki zero coli sokow woda herbata zielona czerwona mialam 20 kg nadwagi, schudlam sama bez dietetyka i wcale drogo nie bylo basen bieganie zaprzestalam kupowania jedzenia smieciowego

Gość gość
dietetycy swietnie zeruja na osobach ktore nie maja silnej woli trzeba takiej sierocie rozpisac cale menu na miesiac bo inaczej nie zaczai ze po 16 nie je sie ziemniakow z sosem na bazie 18% smietany

Gość gość
mylisz się, byłam na różnych dietach przez 1,5 roku i przestrzegałam ich rygorystycznie, jednak dopiero dietetyk otworzył mi oczy na pewne sprawy, nie jestem żadną sierotą, znam doskonale wszelkie zasady, ale walka z nadwaga po sterydach łatwa nie jest, więc nie sądź swoja miarą

Gość gość
Uwazam ,ze 90% osob ktore korzystaja z pomocy dietetyka to osoby ze slaba wola,cos w stylu fanek Ewy Chodakowskiej. Jak ktos zajmowal sie fitnessem i cwiczyl to Chodakowska nie jest zadnym objawieniem. A tu nagle jedna z druga zaczely sie dowiadywac jak zrzucic brzuch ( a filmikow na youtobie sa setki od wybitnych trenerow ). Tak samo z dieta...10% to rzeczywiscie trudne przypadki a reszta to sieroty

Gość gość
Chodakowska nie jest dla mnie żadnym objawieniem, wolę rower i bieganie, jednak widzę, że dietetyk mi pomaga i dzięki kilku zmianom, które mi zasugerował, waga zaczęła w końcu spadać o więcej, niż zwyczajowe 3 kg, więc dla Ciebie mogę być sierotą, a tylko ja sama wiem, ile mnie to wszystko kosztowało i kosztuje nadal, więc pomyśl zanim następnym razem pomyślisz stereotypowo