Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstyd za córkę 5 lat

Polecane posty

Gość gość

Głupio mi ale łapię się na tym że wstydzę się za swoja córkę przed rodziną...szczególnie moimi rodzicami. Czasem płacze o jakąś błahostkę albo zle się zachowa odbieram to jako swoją porażkę :-( Wy też macie takie odczucia?? myslę że to nie jest normalne...Jak to zmienić?? Przecież ona jest odrębnym człowiekiem a ja chce żeby była idealna. Mój ojciec jest wymagający i według niego dzieci powinny chodzić jak w zegarku. A tu wnuczka daje popalić....

Gość gość
moja jest taka sama.

Gość gość
jak moze ci byc wstyd własnego dziecka? to jakas porażka. Ja z moich dzieci jestem dumna, obojetnie co zrobią, dziecko to dziecko ma prawo do pomyłek, bałaganu czy nieznosnego zachowania. Chyba ze twoje łaża po scianach, sikają w kwiaty przeklinają i palą fajki. to inna historia. Ale twój wstyd za dziecko to twoja porażka, nie dziecka. ty jestem od tego zeby nim kierowac w zyciu. Wychowywać nie hodować.

Gość gość
przyklady???

Gość gość
Płacze o błahostkę bo jej przykro czy płacze bo wymusza? bo to kolosalna różnica, nie wiadomo czy dziecko jest typem wrażliwca, czy niewychowanego wyjca po prostu.