Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem gruba?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio brat mi tak powiedzial i moze to glupie, ale od tego czasu nie czuje sie z soba dobrze. Caly czas mysle tylko "jestes gruba, wszedzie masz tluszcz" itp Mam 176 cm wzrostu i 69 kg. Gore nosze 36/38 a dol 38/40. Nie naleze do drobnych kobietek :/ ale czy naprawde jestem gruba?

Gość gość
skąd mamy to wiedzieć bez zdjęcia?

Gość bankowska
jesli do tej pory nic Ci nie przeszkadzało w Twoim wyglądzie to olej brata, oni tak czasem bełkotają bo lubią wkurzać siostry

Gość gość
Gruba to nie jesteś :) ja mam tyle samo wzrostu i 64 kg a mimo to słyszałam przykre komentarze szczególnie od rodziny na temat mojej wagi... Jeśli dobrze czujesz się ze swoją wagą to ok:)

Gość gość
Ffggv

Gość gość
Tam są dwa oddzielne pliki oba konczą się na html

Gość gość
Leviatan, szczere czy nie wypada powiedziec inaczej? ;) Nie no serio jakby co to nie bede siedziala i plakala tylko wezme sie do roboty ;)

Gość gość
Według mnie (jestem kobietą) całkiem ok, ale jednak nogi, zwłaszcza uda trochę za grube. Mam podobne i chciałabym je trochę odchudzić. Niestety nie tak łatwo być na diecie. Ja mam 170cm wzrostu i ważę 69kg.

Gość gość
Pisałam wyżej. Chciałam jeszcze dodać, że jeśli dobrze czujesz się w swoim ciele, to nie odchudzaj się. Jak człowiek zacznie się odchudzać, to niestety później gdy odpuści, łatwiej tyje. Może po prostu trochę sportu.