Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stare prawiki powinny zostać księdzami

Polecane posty

Gość gość

bo i tak do kobiety sie nie odezwa, a jak jakas przez przypadek sie odezwie, to albo ja wysmieja - bo nie wyglada jak z photoshopa, albo nie zajarza, ze sa podrywani ;)

Gość Taki_jeden_964
Świat próbuję ciągle wyśmiewać prawików jako coś nienormalnego, propagując na każdym kroku zło. Sorry, ale specjalnie się nie przejmuje zdaniem kogoś kto nie umie nawet zdania napisać po polsku.

Gość gość
nie sadzisz, ze ten temat to taki zart, specjalnie napisany z bledami, zeby podkreslic ironię? świadomie w ten sposob napisalam i w sumie nie wiem, co w tym osmieszajacego - jesli prawik jest wierzacy, praktykujacy, po 30-tce, to naprawde moze miec powolanie np do zostania ksiedzem, a moze sobie tego jeszcze nie uswiadomił... ogolnie temat mial byc zartobliwy ;)

Gość Taki_jeden_964
Domyślałem się trochę... i trochę też, że to kobita pewnie pisała. Bądź inteligentna, uśmiechnięta do ludzi, a faceci będą zagadywać. Faceci lubią inteligentne dziewczyny, a to co napisałaś to sorry...

Gość Taki_jeden_964
Jakby dziewczyna do mnie tak zagadała na randce to raczej nie miałbym ochoty na dalszą rozmowę.