Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od jakiego wieku kąpiecie się

Polecane posty

Gość gość

Od jakiego wieku kąpiecie się w majtkach, a w jakim wieku zaczełysce zakrywac klatke piersiowa? Bo przeglądałam wlasnie rodzinne archiwum zdjeciowe i wynika z niego, ze majac 4 lata chodziłam zupełnie nago po plaży, majac 5 lat kąpałam sie też zupełnie nago w rzece, i to w obecnosci wujka... dopiero majac 6 lat zaczęłam kąpać się nad rzeką w majtkach,a pierwszy kostium dwuczesciowy miałam w wieku 7 lat..... za to moja starsza siostra az do 10 roku życia kąpała się w rzece w samych majtkach, a w przydomowym baseniku potrafiła kąpać się zupełnie nago majac 10 lat.. Czy uwazacie, ze to patologia... zaczełam sie zastanwiac czy to bylo normalne, bo obecnie nie widuje na plazach gołych dzieci powyzej 2-3 roku zycia, a 3-4 letnie dziewczynki nosza juz dwuczesciowe kostiumy... Co o tym myslicie? Czy rodzice zrobili nam krzywde pozwalajac paradowac zupelnie nago? A i jeszcze dodam, ze siostra majac 9-10 lat jak bylismy na wsi chodziła po podwórku w samych szortach, z gołą klatką piersiową... ja z reszta tez, ale ja miałam w tedy 6 lat...

Gość gość
no troche bezpruderyjne z was dzieciaki były :D ja sie kąpałam nago tak do 3 roku życia, pozniej juz w majteczkach.

Gość gość
up up

Gość gość
w sumie mam troche żal do rodziców, bo to ze bylysmy nago to przeciez mogl byc raj dla pedofili i zboczków....

Gość gohejka holść
mam zdjecia z plazy jak mam majteczki w wieku 5 lat, pote byly kostiumy jednoczesciowe