Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korka25

kontakty z byłą...

Polecane posty

Gość korka25

Witam Kobietki! Chciałabym zapytać Was o zdanie w pewnej kwestii. Otóż związałąm się z mężczyzną po rozwodzie, ma córkę z poprzedniego związku. Jesteśmy już po ślubie, spodziewamy się dziecka. Rodzina męża od samego początku bardzo przychylnie była nastawiona do mnie i naszego związku, cieszyli się wręcz, że zakończył związek z tamtą kobietą, która w ogóle go nie szanowała, nie dbała o niego. Tyle tylko, że siostra mojego męża ciągle utrzymuje dość bliskie kontakty z byłą szwagierką i jej partnerem, spotykają się, jeżdżą na wspólne wyjazdy. Mają dzieci w tym samym wieku więc to pewnie główny powód, ale jest to dla mnie osobiście bardzo dziwne. Jak można wybaczyć kobiecie, która zdradzała mojego brata i normalnie utrzymywać z nią kontakty? Czuję się niezręcznie wiedząc o tym. Czy mam to jakoś brać do siebie? Jak mam się zachowywać w stosunku do siostry mężą? Proszę napiszcie co o tym myślicie, czy niepotrzebnie o tym myślę?

Gość gość
Ty też będziesz byłą, i to pewnie on ją zdradzał. Faceci zawsze się wybielają, żeby złapać kolejną naiwną. Jak tylko urodzisz dziecko, mąż znudzi się Tobą i porzuci cię tak samo jak ex żonę.

Gość Kasia z dużego miasta
Ja bym się nie przejmowała na Twoim miejscu. To sprawa siostry partnera z kim się przyjaźni. Ty możesz z nią utrzymywać kontakty tylko od imprezy do imprezy :)

Gość korka25
Dziękuję Kasiu, tak właśnie robię: "od imprezy do imprezy"... Nie czuję potrzeby utrzymywania większych więzi, mam teraz swoją rodzinę, o tym powinnam myśleć, nie o innych. Mimo wszystko jest to dla mnie w pewien sposób nielojalne, stąd moje pytanie o Wasze opinie.

Gość Kasia z dużego miasta
Nielojalne by było, gdyby to Twój partner utrzymywał kontakty z byłą. Siostra to inna bajka. Szczęścia :)

Gość korka25
nikt już nie wyrazi swojej opinii???

Gość korka25
powiedzcie mi proszę co myślicie na ten temat...