Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dotti067

Zajście w ciąże podczas brania tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Od prawie dwóch miesięcy biorę tabletki. Czy jest jakaś szansa, że mogę zajść w ciążę ?

Gość gość
ja wierze ze jak sie bierze regularnie i nie ma interaakcji z innymi lekami, wymiotow itd to nie ma. Biore od 9 i jeszcze nie wpadlam

Gość gość
Moja najmłodsza córcia jest przypadkiem ciąży podczas stosowania tabletek anty, miałam wcześniej 2 dzieci planowanych syn lat 10, córka 11. No i w wieku 34lat zaszłam w ciążę z najmłodszą, byłam w takim szoku, że jak zobaczyłam te dwie kreski, to myślałam, że zejdę na zawał :-0

Gość gość
I nie , nie zapomniałam żadnej, nie wymiotowałam, nie brałam innych leków. teraz córka ma 6 lat a ja się śmieję, ze wcisnęła się nieproszona na siłę do naszej rodziny :-) jest oczkiem w głowie i naszą rodzinną kruszynką, al w szoku byłam niezłym :-))))

Gość gość
jeszcze nie poznałam osoby, która biorąc tabletki regularnie, pilnując tego, co zmniejsza ich działanie, zaszłaby w ciążę. Zwykle są to osoby które zapominały, brały tak jak chciały, piły herbatki przeczyszczajace, alkohol i wymiotowały

Gość truskawkowepocałunki
biorę tabletki od 4 lat, dzieci nie mam, nie wierzę by przy pilnowaniu brania, nie wymiotowaniu, nie łączeniu za antybiotykami była możliwa wpadka, ale trzeba brać zgodnie z ulotką

Gość gość
jest kilka stron internetowych gdzie sa wypisane leki ktore obnizaja i te ktore nie wplywaja. Niektorzy nie czytaja i wpadaja