Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposob na miekkie stopy, ja odkrylam

Polecane posty

Gość gość

Zdradze wam jaki mam sposob na miekkie stopy. Odkrylam to przypadkiem. Bylam na dzialce i cos ugryzlo mnie w noge, zapieklo i tyle zapomnialam o tym, ale za dwa dni tak mi stopa spuchla ze masakra. Mama powiedziala zebym sobie ocet przylozyla, wiec na noc posmarowalam to miejsce octem i rano zoabaczylam, ze schodzi mi z tego miejsca skora. Wiec na drugi dzien namoczylam wacik octem przylozylam do pity i poszlam na dwu godzinna drzemke. Kiedy sie obudzilam zdjelam wacik a cala pieta byla pomarszczona, wiec wzielam doscostra tarke i to wszystko starla, dodam ze bardzo fajnie wszystko schodzilo, lepiej niz po wymoczeniu nog w wodzie ;p od tamtej pory zaprzestalam uzywac tarki, smaruje tylko kremem a piety dlaej mieciutki, nic nie narasta spowrotem ;p ;p ;p POWODZENIA !!! :)

Gość gość
:D:D:D. Swoją drogą, może spróbuję, bo już nie wyrabiam z tymi moimi piętami :(. Robię co mogę, a nigdy nie są idealnie gładkie.

Gość gość
do piety do piety sory klawiatura mi sie tnie ;p sprobuj sprobuj, na pewno nie zaszkodzi a moze tylko pomoc ;p