Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada męża

Polecane posty

Gość gość

Witam, Wczoraj dowiedziałam się, że mój mąż miał romans przez ostatnie 10 miesięcy. Najgorsze jest to, że zaczął mnie zdradzać, kiedy byłam w 4 miesiącu ciąży. Nie zakończył go nawet, kiedy na świat przyszedł nasz synek. Mam synków w wieku 3 miesięcy i 6 lat. Powiedział, że żałuje, następnie wysłał jej sms "kocham Cię". Dziś przeprasza, mówi, że powinniśmy być razem z uwagi na dzieci, ten romans był chwilową fascynacją i więcej się nie powtórzy. Mam wrażenie, że nie żałuje tego, a zemną chce być, ponieważ boi się ograniczeń w kontaktach z dziećmi. Od męża tej kobiety (odszedł od niej wczoraj) dowiedziałam się, że mój mąż z kochanką planowali wspólną przyszłość. Myślałam, że tworzymy idealną rodzinę.. Nie wiem, co robić. Nie mogę wybaczyć mu, że zdradzał mnie i okłamywał, kiedy ja spodziewałam się jego dziecka. Wnieść sprawę o rozwód?

Gość gość
Głupia będziesz jeżeli tak nie zrobisz. Zdradę można wybaczyć, ale nigdy się jej nie zapomina. Ja bym bez wahania zostawił kobietę po takim kvrestwie.

Gość gość
dlaczego zdradzał bo uprawiali sex przedślubny to zawsze przynosi zdradę pogardę sex przedslubny jest grzechem i dla tego zawsze trzeba poniesc konsekwencje jak w przypadku 2 wojny sw