Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie proszę ...nie wiem co robić...problemy w małażenstwie

Polecane posty

Gość gość

jestem męzatką od 15 lat, średnio szczęsliwą, od trzech lat mieszkamy osobno, jednak w zasadzie na jednym podwórku bo dzieli nas jedynie ogrodzenie. Mamy dwoje dzieci 9 i 14 lat. Rozwaliłam przyjazn dłuuugoletnią męża z jego przyjacielem.. Chyba sie zakochałam, nie potrafie przestac myslec, on także, wybrał mnie anieżeli przyjaciela. Spotkaliśmy sie tylko dwa razy, krótko. Absolutnie nie było seksu. Mąż dowiedził sie o jednym spotkaniu, założył w aucie podłuch, gpsa...Tamten dostał lanie.. Mąż po czasie poukładał sobie wszystko, przynajmniej na ile był w stanie, a ja ponownie spotkałąm sie n Nim.... Mieliśmy dzisiaj zakończyć ten chory układ....choć nie jestem przekonana czy dalibyśmy radę, bo próby były. I..ponowni mąż się dowiedział o planowanym spotkaniu, na szczescie nie doszło do niego, mąz jest bardzo inteligentny.. Nie wiem co mam robić, nie wiem jaka bedzie reakcja męza jak wróci wieczorem...no właśnie, boje sie jego agresywności, bo niestety naduzywa alkoholu i w chwilach stresu jest nieobliczalny. Czy walczyc o rodzinę, próbowac zapomniec o tamtym9 DAM RADE), ALE z drugiej strony moze musiało sie tak stac abym rozeszał sie z mężam..z powodu alkoholu właśnie..prosze o rade...

Gość gość
modlić sie o miłość do męża

Gość gość
up, jakie jest wasze zdanie?....

Gość gość
walczyć o rodzinę,cóż a może jest tak,że to mąż ogarnia wszystko,walczy o rodzinę a Ty być może tego nie rozumiesz i pławisz się jakimś romansidłem z jakiejś nieprzerdzewiałej starej szkolnej miłości,zajmij się rodziną,jesteś już dorosła przecież,założyłaś rodzinę,masz męża i dzieci,nie ma już odwrotu,zastanów się co chcesz zrobić? a może pije przez Ciebie...