Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

internet mobilny

Polecane posty

Gość gość

Czy kupując internet mobilny Orange mogę go zainstalować tylko na jednym komputerze czy (jeśli mam dwa w domu) można używać wymiennie, czyli czy można instalować na różnych komputerach?

Gość gość
Możesz, ale sprawdź czy nie jesteś w zasięgu AERO2. Za 20zl kaucji masz internet mobilny za free (do końca 2016), musisz tylko modem kupić dó niego.

Gość gość
Dzięki. Muszę poczytać, bo jeszcze mam 2 miesiące na podjęcie decyzji.

Gość gość
To poczytaj, ja mam te AERO i nie narzekam i przynajmniej nie nabijam kiejdy nikomu.

Gość gość
Do tych, co mają Areo. Da się coś obejrzeć (filmiki) czy raczej nic nie poleci z taką szybkością netu?

Gość gość
podnoszę.

Gość gość
na yt chodzi płynnie tylko w najniższej jakości 144p reszta przerywa

Gość gość
dzięki, a dlaczego do końca 2016?

Gość gość
na innym forum przeczytałam coś takiego: "Zgodnie z regulaminem pojedyncza sesja nie może trwa dłużej jak godzinę, potem jest zrywana i nawiązywana ponownie, teraz się to zmieni ponieważ aby nawiązać połączenia trzeba będzie wpisać kod captcha sad W najbliższym czasie ( jeszcze dokładnie nie wiadomo kiedy ) , zostanie wprowadzony kod captcha (obrazek z tekstem), który będzie trzeba przepisać, aby uzyskać dostęp do Internetu. ???" Czy już tak jest, naprawdę co godzina od nowa trzeba się logować? to raczej mało realne coś ściągnąć z netu areo w takim razie :(

Gość gość
bo takom umowe majom z ue do konca 2016 ze im płaci za to ze nam go oferujom 🖐️ tak ,co godzine rozlaczajom

Gość gość
dzieki za odpowiedzi. trudno sie zdecydowac, czy to warto, niby sie nie placi prawie nic, ale modem jednak kosztuje, a tu sie okaze ze tylko do 16r. i jeszcze nie dziala ok do wszystkiego. ale na mobilny tez ludzie narzekaja. radiowy jest u mnie za droga instalacja. rany, na co sie tu zdecydowac :O

Gość gość
jo ni miola zodnego poblemu z wyborem 🖐️ bendonc bidna jak mysz koscielna wybrolach se aero za 20 zl i modem za 140 co w sumie rozkladajonc na cztery pelne lata wychodzi mnie 3,33zl/mc

Gość gość
no wlasnie na 4 lata, a u mnie to beda juz tylko 2, bo teraz mam jeszcze wazna umowe, wiec dopiero od grudnia bym sie zdecydowala. i tak tanio, ale jednak brak pewnosci, jak bedzie dzialal. bo ja uwielbiam sluchac youtube i sciagam sporo muzyki, a tu moze sie okazac jeden wielki klops.

Gość gość
przeczytałam, ze czeka się około 2 miesiecy, no to jeszcze mam czas na podjecie decyzji, bo do grudnia mam orange.

Gość gooość
gość 2014.08.03 dzieki za odpowiedzi. trudno sie zdecydowac, czy to warto, niby sie nie placi prawie nic, ale modem jednak kosztuje, a tu sie okaze ze tylko do 16r. i jeszcze nie dziala ok do wszystkiego. ale na mobilny tez ludzie narzekaja. radiowy jest u mnie za droga instalacja. rany, na co sie tu zdecydowac pechowiec.gif Wszystko zależy też w jakim miejscu mieszkasz. Wtedy można zastanowić się jaka sieć da Ci nalepszy zasięg. Nie masz możliwości zainstalowania stacjonarki?

Gość gość
Zastanawiam się na od fertą internetu mobilnego: http://www.orange.pl/kid,4002010828,id,4003859704,article.html Używa ktoś tej opcji? Warto z tego korzystać? I jak z tym internetem jest naprawdę? Słyszałem różne opinie i nie jestem przekonany jeszcze na 100%

Gość Vincenta91
Miałam kiedyś internet mobilny w orange ale nie byłam z niego zadowolona. Często mulił i gubił zasięg. Po zakończeniu umowy zmieniłam na http://dropss.pl Od tego momentu jestem na prawdę zadowolona i polecam wszystkim

Gość sowaee
ktoś korzysta z internetu mobilnego http://www.orange.pl/kid,4002010828,id,4004268216,article.html ? są jakieś ograniczenia, limity? wydaje mi się dobrą ofertą, ale chciałabym usłyszeć opinię od kogoś kto korzysta, czy warto :)