Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co swiadczy o takim zachowaniu

Jak wytlumaczyc takie zachowanie faceta,DLACZEGO ON tak obraza,wyzywa dziewczyne

Polecane posty

Gość co swiadczy o takim zachowaniu

Spotykalam sie z facetem ktory co jakis czas mi dokuczal ,jak go nie chcialam,nie chcialm sie z nim spotykac to wyzywal ,ze dzifka ,ze brzydka ,ze ok nie chce juz ze mna sexu bo i tak brzydka jestem ,takie tekst potrafil mi powiedziec przez telefon ...plakalam pozniej... przykro mi bylo... bo tak to latal za mna wydzwanial jak szalony.. raz mi powiedzial ze nie pdooba mu sie to ,ze Ja chodze jak jakis PAW",,, i raz mowi ze on ladniejszy od emnie jest w wpadl w smiech... raz zadzwonil tez i mowi "teraz to ladniej wygladasz" oczko.gif ...... ehhh ,a on jak wygladal ?... Niski jak na faceta ,maly penis,niezbyt dobrze bzykal , ma lysine na srodku glowy... jakies brzydkie nogi takie chude ...smutas.gif a ja ogolnie podobam sie facetom ... a on tak mi dokuczal... Dlaczego facet tak sie zachowuje,co swiadczy o takim zachowaniu

Gość gość
a co tu tlumaczyc? zakończyć znajomosc z chamem i prostakiem i tyle

Gość gość
bo ma kompleksy i musi sie na kims wyzyc... a ty zamiast olac gnoja i zerwac z nim kontakt to jeszcze sie zastanawiasz czego sie tak zachowuje... dziwna jestes

Gość gość
ale chcialabym zrozumiec dlaczego ,az tak reaguje ?

Gość gość
bo ma niska samoocene, a obrazajac innych ludzi podnosi swoje ego

Gość gość
Jak zgadzam sie na spotkania to jest bardzo mily ,ale tez czasmi cos dokuczy i jest bardzo zazdrosny o innych facetow ,zebym czasami jakiego innego nie pochwalila...

Gość gość
Poza tym on jest księgowym i dobrze zarabia, a ja co? 1200 zł na produkcji w fabryce :(

Gość Taki_jeden_ten_nienormalny
Poza tym on jest księgowym i dobrze zarabia, a ja co? 1200 zł na produkcji w fabryce xxx Jak dla mnie plus dla ciebie. Dla mnie ważniejsze nie to kto więcej zarabia tylko kto wykonuje cięższą pracę.

Gość gość
No wlasnie tez nie rozumiem takiego czegos jest zazdrosny o innych ,a jej mowi ze jest brzydka dokucza jej czasami ? wie co co chodzi

Gość gość
z tym ksiegowym to nie ja pisalam ,jakis" podszyw" nie jest on ksiegowym ,jest trenerem sportu !!

Gość gość
jaja sobie robisz autorko? jak mozna sie tak nie szanowac??? znalazł sobie głupią dziewuche, która daje sie traktowac jak scierka do podlogi to sobie używa. powinnas sie spalic ze wstydu ze sobie na to pozwalasz, koles toba pomiata bo lubi i może, wstyd

Gość gość
pow mu lepiej, zeby poczyscil lustra w domu, bo chyba dawno sie nie widzial :D

Gość gość
tak ,a pozniej wydzwanial przepraszal ,powiedzilam mu ze jak on sie zachowuje jak moze mnie tak wyzywac ,a on ,ze "wie ze nieladnie sie zachowal ,ze wie ze glupi byl",,,,ahhh

Gość gość
boze jaka głupia dziewucha :) a niech dalej toba poniewiera, sama siebie nie szanujesz to nic dziwnego ze inni cie nie szanuja

Gość gość
On byl ogolnie mily dobry dla mnie ,ale jak zaczelam go olewac,nie chcialam sie spotykac z nim ,albo nie mialam czasu wtedy on chcial ,to wtedy zaczal byc taki zlosliwy zaczal mi dokuczac ,a pozniej przepraszal i mowil to za to,ze nie odbieralam telefonow od niego ,olewalam,nie chcialam sie spotykac...

Gość gość
co za frajer..

Gość gość
Naprawde szkoda czasu na takiego dupka,znajdziesz fajniejszego z fajniejszym charakterem faceta ,a nie takie cos..

Gość gość
Jakim trzeba byc czlowiekiem ,zeby tak traktowac druga osobe ???

Gość gość
boze jaki ten gostek zakompleksiony szok

Gość gość
to jest burak ,a nie prawdziwy mezczyzna !!

Gość gość
Jestem mezczyzna i ze swojej strony dodam ,ze mezczyzna pewny swojej meskosci na pewno tak sie nie zachowuje nie postepuje .