Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Apropo wzrostu...dlaczego Polacy są tacy niscy ?

Polecane posty

Gość gość

nawet w Czechach są wyzsi, tam sredni wzrost to 181cm a u nas ok 178

Gość gość
normalni

Gość urodzony1995
Mam 198 cm wzrostu .Fakt,jestem kurduplem,nie mam nawet 2 m :) .

Gość gość
słabe geny po najazdach ruskich i mongołach :)

Gość gość
niestety to prawda, polki sa coraz wyzsze z pokolenia na pokolenie, polacy juz niekoniecznie

Gość gość
Następna idiotka, nie podoba się to jedź do Pepików i żeby nie było, ja mam 185cm, a Amerykanie mają po 170cm, Włosi, Hiszpanie, Portugalczycy są dużo niżsi.

Gość gość
sredni wzrost w Hiszpanii jest taki sam jak w Polsce 178 cm

Gość gość
Ja mam 197. Stosunkowo niscy są Polacy, ale są dużo niższe narodowości...

Gość gość
nie interesuja mnie poludniowi eurpoejczycy, dyskusja jest o polakach. amerykanie akurat to w wiekszosci wysocy, barczysci faceci - czy piekni to juz inna sprawa... prawda w oczy kole, czy jestes przewrazliwiony? bo chyba z 185cm nie ma sie czego bac? niscy faceci, to ponizej 170, takich jest w pl mnostwo.

Gość gość
Kolejna fanatyczka zagranicznych facetow

Gość gość
W Polsce wg moich obserwacji 3/4 facetów ma miedzy 170 a 180cm wzrostu. Ponizej 170 i powyzej 185 to rzadkosc

Gość gość
o kolejny sfrustrowany chłoptaś, który ma kompleksy bo ktos go porownuje do zagranicznych :D

Gość gość
22:31 nie potrafisz czytac ze zrozumieniem? przeciez napisalam, ze mowa o polakach i nie interesuja mnie inne nacje w tej dyskusji

Gość gość
amerykanie akurat to w wiekszosci wysocy, barczysci faceci x Chyba kpisz? Amerykanie są niscy, za dużo się naoglądałaś filmów o futbolu amerykańskim chyba, albo za dużo koszykówki :) Do Holandii sobie jedź, oni w europie są chyba najwyżsi... według statystyk oczywiście. Rzadko spotykam na swojej drodze facetów niższych niż 180cm, a mieszkam w dużym mieście :)

Gość ogoguniu
mam kumpla 2m11cm

Gość gość
Przecież biorąc średnią w PL czyli te 176-178cm, to to i tak jest wystarczające bo przeciętny wzrost kobiet to 165-168cm, więc o co chodzi?

Gość gość
22:36 akurat w ameryce bywam czesto i widuje facetow nie grajacych ani w kosza ani futbol a w wiekszosci maja ponad 185cm. wciaz ma sie to nijak do tematu o polakach...

Gość gość
Najwyżsi na swiecie są mieszkańcy Czarnogóry, Kosowa, Bośni, ten region Gór Dinarskich, tam sredni wzrost u faceta to 188. Potem jest Holandia i tam faktycznie są duzi, jak byłam to pamietam ze wiekszosc facetów miala duzo ponad 180 :) kobiety tez wysokie, a jak niski to turek, rosjanin czy hindus

Gość gość
Jeżeli już, to A PROPOS analfabeto!!!

bo jestesmy normalni i to jest normalne ale media wam wykreowaly idealnego typka bo ma miec wysoki wzrost wyrzezbione cialo i kanciasta szczene... kladzie sie nacisk na wyglad i tak sie to utrwalilo....szkoda ze nie draza tematu dobrego serca i charakteru... niestety

Gość gość
Ja nadal podtrzymuje swoje zdanie, ze to wina SŁABYCH GENÓW po ruskich, monogołach, tatarach + słabe odżywianie w dziecinstwie :)

Gość gość
To i tak nie ma się nijak do tematu o Polakach bo nie porównujesz Polaków do Polaków, tylko do Polaków do Czechów, więc równie dobrze możesz ich porównać do Greków, Turków, Włochów, Francuzów, itp, itd... jaki w tym sens, porównywać jednych do drugich? Masz jakiś kompleks, nienawidzisz Polaków, czy co? Kobiety i tak są dużo niższe, więc nie widzę żadnego problemu :) od Czeszek też pewnie jesteście niższe.

Gość gość
"Ja nadal podtrzymuje swoje zdanie, ze to wina SŁABYCH GENÓW po ruskich, monogołach, tatarach + słabe odżywianie w dziecinstwie usmiech.gif" x Zdajesz sobie sprawę z tego ze to dotyczy również ciebie? Chyba że nie jesteś Polką, to wtedy temat robi się zrozumiały.

Gość gość
Ja widze codziennie niskich facetów w Polsce, takich w okolicach 170 :O wsród małolatów to wiekszosc jest wyższa, ale faceci w wieku 30-70 to niziołki i takie są fakty średnia to biorą z 19 letnich facetow na komisji wojskowej, przecietny 30 latek nie ma 178cm

Gość gość
To chyba na wsi, bo na wsiach i w małych miasteczkach faktycznie faceci są dość niscy, ale w dużych miastach ciężko o faceta poniżej 175cm, w większość ma od 180 wzwyż. Ale to nie zmienia faktu że średni wzrost kobiet w PL to jakieś 162cm, więc i 170cm facet wam wystarczy.

Gość gość
Przeciętna Polka: ok 160 cm waga 70-80kg, cellulitis, obwisłe cyce, wąskie usta Po 40stce dupa jej sie rozrasta jak szafa, czesto robi barana na głoiwie i jeszcze wybrzydzaja :D

Gość gość
Kobitki zaniżają wzrost mężczyznom :). Moja babcia jest bardzo niska, ma jakies 158 cm chyba, dziadek wysoki, mój tata średni 173 chyba ma, ale jego siostra znowu bardzo niska. Jak kobieta jest niska to jest duże prawdopodobieństwo, ze jej syn też nie będzie "chłop jak dąb". Ja na szczeście jestem normalnego wzrostu jak na kobietę :P.

Gość gość
Geny? Tępa jesteś. Myślisz że geny Polaków zmieniły się nagle i dlatego teraz młodzież rośnie bardziej, kosmici przylecieli i je podmienili? Przyczyna jest prosta, dostęp do żarcia nieograniczony i nicnierobienie, nastolatki teraz nawet majtek własnych nie potrafią wyprać, czy herbaty zaparzyć, ale i tak dziewczyny powyżej 170 to wyjątki. Więc to twoje przekonanie o swojej wyjątkowości i wspaniałych genach możesz sobie schowaś tam skąd je wyciągnęłaś, zastanów się też czyje geny są odpowiedzialne za twoją głupotę :D

Gość gość
Szydzenie ze wzrostu osób ze wsi, które w przeciwieństwie do was zapieprzają często od małego, też mądre nie jest, głupie bździągwy jesteście, pustaki się na was mówi :D

Odpowiadam na pytanie... Żeby się zmieścić do małych chińskich rakiet, które w 2040 roku będą ewakuować ludzkość z naszej planety.