Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odpowiem na pytania

Polecane posty

Gość gość

przez 3 lata mieszkałam z gangsterem( chorym psychicznie człowiekiem który mnie dręczył) który nie pozwolił mi odejść. teraz już jestem wolna, poukładałam swoje życie. odpowiem na wszystkie pytania. może ktoś jest tutaj w podobnej sytuacji i jakoś pomogę.

Gość gość
czy on cie gwalcil?

Gość gość
co musialas dla niego robic? jak cie traktowal? jak sie poznaliscie i jak ucieklas?

Gość gość
co to za pytanie

Gość gość
dlaczego pokrzywy kłują?

Lachociąg opada na ziemię z prędkością V1= 4 m/s bez wiatru. Z jaką prędkością V będzie się poruszał przy poziomym wietrze,którego prędkość wynosi V2 = 3 m/s?

Gość gość
uprzedzam że niebendę tutaj odpowiadać na pytania jakiś zboczeńców. robiłam wszystko co mi kazał.byłam dla niego jak przedmiot, własność, nie pozwolił mi odejść a z 2 strony traktował mnie gorzej niż swoich kolegów i całą resztę. czerpał radość z poniżania mnie a potem mnie przepraszał. a ja nie miałam siły by odejść i było w tym też wiele mojej winy.

Gość gość
no wlasnie sama sobie zawinilas

Gość gość
nie mogę dużo powiedzieć o tym gdzie go poznałam. ale to też było poza moją kontrolą. nie uciekłam po prostu kiedyś nie wrócił na noc do domu...

Gość gość
Jak on wyglądał? byl prystoiny

Gość gość
przystojny zależy dla kogo....był wysoki, dobrze zbudowany, miał dużo tatuaży. nie był najgorszy. ale to nie chodzi o wygląd ale o to jaki ktoś jest. czasami bałam się przy nim oddychać głośno albo zwrócić komuś uwagę, bo był nieprzewidywalny i mógł zrobić mi dosłownie wszystko do tej pory mam sady po papierosach na ciele, nie mogłam uciec bo nie mieszkaliśmy w polsce tylko tak trwałam

Gość gość
jak to nie povo to jesteś durna