Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o polkach wiążącymi się z brudasami

Polecane posty

Gość gość

bo Wg mnie hańbią białą rasę takie osoby. i nie powinny się nazywać polkami tu przykład i jeszcze taka do niemiec jechała rozumiecie do niemiec kraju który powinien świecić przykładem czystości rasy. http://skroc.pl/5c6cd

Gość gość
zdychaj aryjska kur wo

Gość gość
ale o co ci chodzi ??? o polkach WIAZACYMI ?? co to kurwa jest :) ja sie nie dziwie ze one sie WIAZACUJA z brudasami , lapiej z brudasem niz z analfabeta

Gość gość
a czego idiotko nie rozumiesz w wyrazie "wiążącymi"? :O

Gość gość
ciapacka szmata się oburzyła i się czepia chociaż nie ma do czego

Gość gość
Ni kochanienki , nie ciapacka szmata PUDLO :) jestem baaaardzo anty ciapacka sama nazywam ich ciapakami brudasami ale jak czytam takiego debila co po 'polskiemu' nie potrafi poprawnie zdania sklecic to noz sie w kieszeni otwiera .

Gość gość
chociaz jestem kobieta to w tym temacie zgadzam sie z mezczyznami i tu juz nie chodzi o rase czarny czy bialy ,tylko o to ze ci mezczyzni to jak dzikusy i kobiete traktuja jak przedmiot.a te naiwne rodaczki moje az co niektore same nogi rozkladaja,to sa zli ludzie bezwzgledni noz i pistolet to normalne.mieszkam w Niemczech mam meza i dobra prace ale nigdy bym z siebie szmaty nie zrobila. napatrzylam sie tu na roznych m/innymi na zachowanie niektorych polek,az czasami wstyd za nie.lykaja wszystko co im ciemnoskory do ucha powie,nawet co niektore ciesza sie i szczyca bo zaliczyla ciemnego.nie jestem jakas rasistka ,ale ci ludzie to narod bez skrupolow, I TO JEST OGOLNA WIEDZA -A JEDNAK NAIWNE POLKI AZ PISZCZA ZA NIMI;POTEM PLACZA I POMOCY SZUKAJA BO NA DZIEN DOBRY MA LANIE I MUSI ROBIC TO CO KARZA ;MALO JAK MU SIE ZACHCE TO I W POLUDNIE MUSI MIEC KOBIETE;A W NOCY WYCHODZA NA CZARNE INTERESY;TEZ DO BURDELI I ZONA NIE MA PRAWA ZWROCIC UWAGI I ZAPYTAC GDZEI BYL: tak ze niektore panie z Polski zastanowcie sie tyle jest Fajnych Polakow i innych cywilizowanych narodow i co niektore przynosicie ujme polskim kobietom TO TYLE CHOC MOGLABYM DUZO PRZYKLADOW OPISAC MIESZKAM TU JUZ TROCHE LAT I JUZ BYLAM I DUMNA Z TEGO ZE JESTEM Polka ;A I JUZ TEZ SIE WSTYDZILAM ZA NIEKTORE PANIE Z pOLSKI: panowie macie racje pozdrawiam

Gość gość
to idiotki i mysla kroczem zamiast glowa

Gość gość
Piszesz o sobie to sie wykap wreszcie

Gość gość
gość dziś skad znasz takie szczegoly?opisujesz swoja Historie?wspolczuje mezowi!!!!

Gość gość
co zabolalo? puknac w stol a nozyce sie odezwa

Gość gość
ja nie mam z tym żadnego problemu, zwłaszcza że jak obserwuję Polaków to też nie o wszystkich mam dobre zdanie. Widać chociażby w komunikacji miejskiej, w metrze obserwowałam kiedyś ludzi jadąc do pracy, większość siedzącychto mężczyźni z laptopem na kolanach (dżentelmeni pieprzeni) a kobiety stoją, nawet ciężarne, albo obładowane siatami z rękami do samej ziemii... Albo na plaży ostatnio, kobieta pompuje dziecku wielką orkę do pływania, jednocześnie zabawia dwoje młodszych a tatuniek leży fiutem do góry i piwko popija...no i w czym ci Europejczycy sa lepsi....

Gość gość
nie nie pisze o sobie i nie musisz wspolczuc mojemu mezowi wyjechalismy z Polski do pracy i mam meza Polaka ale juz jestesmy kilkanascie lat to ma sie juz jakas wiedze

Gość gość
Żałosny cebulak na forum :D z wami jeszcze troche to nawet cyganki nie będą chciały się wiązać :D

Gość gość
Europejczyka masz takiego jakiego sobie wychowasz, ciapaka nie wychowasz , oni tak maja

Gość gość
dobre

Gość gość
Takie pytanie jest symptomem rasizmu, a nawet neofaszyzmu. Osoba uważająca ludzi o innej karnacji skóry, lub innej narodowości za brudasów jest chora psychicznie, wręcz jest jednostką nie zdolną do wolnej egzystencji. Innymi słowy powinna być pod ścisłą kontrolą psychiatrów, bo zagraża bezpieczeństwu społeczeństwa.

Gość gość
@12:54 Niektóre osoby nie używają papieru toaletowego z racji swoich przekonań/uwarunkowań kulturowych, itp. Podc.ierają się ręką i uważają, że to normalne i cywilizowane, co gorsza robią to też w Europie, nie tylko na jakiejś swojej pustyni, więc tak - niektórzy to brudasy, i to straszne. To fakt, a nie żaden faszyzm. Zamiast autora wysyłać do psychiatry, należałoby brudasa wysłać na lekcje czystości.