Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z miesiączką

Polecane posty

Gość gość

Otoz moja miesiaczka wygladala tak,ze np jesli w marcu dostalam 30, to w kwietniu 31, w srodku maja dostalam zapalenia pecherza, ktory wyleczylam po tygodniu, jednak moja miesiaczka przyszla zbyt wczesnie bo 27 maja (4 dni za wczesnie) w czerwcu znow dostalam 4 dni za wczesnie czyli 23 czerwca. A teraz w lipcu myslalam,ze dostane 19 lipca no bo 4 dni wczesniej,wiec wychodzilo na 19. Jest 22 i dalej nie mam miesiaczki:( Boje sie, ze cos sie dzieje nie tak w moim organizmie, prosze o pomoc :( Jeden, dwa dni temu bardzo bolaly mnie piersi, jednak okresu ani nie widac ani nie slychac :( p.s mam 16 lat

Gość gość
w tak młodym wieku nieregularne miesiączki nie są niczym dziwnym a stres dodatkowo ją opóźnia.

Gość gość
Nie martw się. Moje miesiączki w tym roku (klasa maturalna) to był kompletna losowość. Od lutego cykl: 17 dni, 24 dni, 21 dni, 24 dni, 26 dni, 25 dni. Myślałam, że utrzyma mi się to 25 dni, a tu nie. Już teraz ten cykl trwa 27 dni... Zdecydowałam, ze od października przechodzę na tabletki. Ty na razie obserwuj swoje ciało, zmiany w cyklu. Ja zaczęłam to robić późno i teraz żałuję.

Gość gość
używasz tamponów?