Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córeczka widziała ducha... ?

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj w nocy ok godziny 2:50 moja 3,5 letnia coreczka zawolala mnie ,, mamo tu jest duch,, ... - oniemiala zapytalam ,,gdzie?,, - odpowiedziala ,, tu jest przy moim lozku i patrzy na mnie,, . Bylam chyba bardziej przerazona niz Ona, co dziwne Ona nie wygladala na zbytnio przejeta. Przyszla do mnie do lozka a po pol godzinie kazala zaprowadzic sie ponownie do swojego lozka... ogladala sie przy tym do okola. Rano zapytalam co w nocy widziala. Spokojnie odpowiedziala,, ducha, byl bialy i patrzyl na mnie ale byl dobry,,.... szok.

Gość gość
a gdzie mieszkasz ? domu po kims ?

Gość gość
0/10 - słabizna dzieci widza duchy, ale ni mówią o nich "duch"

Gość gość
To może widziała swojego anioła stróża? Moj brat jak był mały tez tak miał. Później mama z nim gdzieś chodziła do znajomego co zna się na tym i faktycznie był to anioł stróż, dzieci w jego obecnośći nie odczuwają strachu

Gość gość
ale dzieci nie mają świadomości, że to cos dziwnego -1/10

Gość gość
No i nie sa biale:D twoja corcia za duzo bajek sie naoogladala:)

Gość gość
Kacpra oglądała ?

Gość gość
gość dziś To może widziała swojego anioła stróża? Moj brat jak był mały tez tak miał. Później mama z nim gdzieś chodziła do znajomego co zna się na tym i faktycznie był to anioł stróż, dzieci w jego obecnośći nie odczuwają strachu Hahaha Przeciez anioły to kwestia wiary w nie lub nie a nie fakt

Gość gość
Zreszta duch,aniol stroz czy zwykly aniol, to fakt,dzieci niw odbieraja tego jako cos nadzwyczajnego. Moja kuzynka,odrobinke starsza od corki autorki,tez widziala cos. Nie przezywala,nie opowiadala,ze widzi ducha. Po prostu poszla do mamy i powiedziala :mamo,nie placz,ja wiem,ze tata nie zyje,aniol mi powiedzial,teraz jest mu dobrze. Nikt malej o smierci taty nie mowil,wiedziala tylko,ze lezy w szpitalu.

Gość gość
ja bedac w wieku twojej córki też widziałam pamietam to jakby to wczoraj bylo teraz jestem dorosła mam 25 lat a pamietam dobrze jak kolo mojego łóżka stał pan tak go wtedy nazywałam to cos nie miało nog rąk zamazaną twarz w sumie taka czarna postac wisząca nade mna okolo tygodnia nie zaleznie od pory dnia pamietam ze w dzien tez mi sie to przytrafiało i w tedy wraz z mama modliłam się mama zmawiała ze mna modlitwe i od tamtej pory nic

Gość gość
Bzdury.

Gość gość
Za duzo religii , kościoła , mózgi wyprane

Gość gość
też bym pomyślała może że to bzdury gdybym sama tego nie doświdczyła a pamietam to dobrze chociaz ja w przeciwieństwie do tej małej bałam się tego i darłam w niebogłosy

Gość gość
i dodam jeszcze że nie chodze do kościoła od jakiś 10 lat ze względu na to co się dzieje teraz wsrod księzy w Boga wierze ale nie w kościół ktory robi ludzia pranie mózgu żeby kase wyłudzić od ludzi absolutnie nawet grosza nie daje na ta mafie

Gość gość
Słabe! Ja jako dziecko stale duchy widziałam. Jednej nocy mama spała w sypialni, była padnięta bo ja byłam chora, o 5 miała wstać do pracy a mną miała się zająć babcia. Potrzebowałam jej w nocy i nawoływałam, ale ona mnie nie słyszała bo mocno spała, na chwilę przysnęłam i kiedy znów przyśnił mi się koszmar otworzyłam oczy i zobaczyłam mamę siedzącą przy moim łóżku i trzymającą mnie za rączkę-mówiła-jestem tu kochanie, nie martw się, śpij. Sałam spokojnie To nie była moja mama(na drugi dzień mówiła że nie słyszała jak ją wołałam i nie było jej w nocy obok mojego łóżka)-to był duch widocznie bo mieszkałyśmy same. Nie raz tak miałam. Poza tym nie ma w naszym świecie takich duchów w sensie że po kimś kto umarł-ten świat materialny nie należy do nich i odwrotnie. Demony-to, to tak A skoro siły złe to i dobre-równowaga! Autorko piszesz topik jakbyś w bajki dla dzieci wierzyła.

Gość gość
A ty nie lepsza. Bzdury piszesz i sama w to wierzysz