Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosiakkkk

Gdy facet robi podchody

Polecane posty

Gość zosia samosiakkkk

Czy to są "objawy" podchodów faceta do kobiety? 1. Widzi mnie z kolegą na spacerze. Rozmawiamy przez chwilę - przedstawiam mojego znajomego... ledwo wracam do domu dostaje sms z zapytaniem: Czy to mój facet? 2. Ktoś na forum, na którym piszemy razem - takim tematycznym - pyta się jak sprawuje się mój nowy facet? Ten znów do mnie z tekstem o kogo chodzi - w tym przypadku chodziło o nowego szczeniaka, a znajoma zapytała tak - my wiedziałyśmy o co chodzi. 3. Jestem w miejscowości gdzie mamy wspólnych znajomych - a on spotyka mnie na zakupach i pyta czemu nie napisałam, że będę. 4. Jadę na rowerze, spotykam go przypadkowo - on podchodzi do mnie... mówi, czemu nie powiedziałam, że tam będę... i gadamy tak beztrosko śmiejąc się z jakieś 2 godziny... 5. Wczoraj zadał mi pytanie czy moi koledzy to na pewno tylko koledzy...

Gość gość
normalny podryw z nadzieją na .....wiadomo co :)

Gość gość
podchody, ale już widać, że mocno zazdrosny i zaborczy może być, jeśli chodzi o te ciągłe pytanie o innych facetów. raczej kolegów na spacer mieć nie będziesz jak z nim się zwiążesz :) A że 2 godziny gadacie przypadkiem to dużo, to trzeba umieć tak potrafić rozmawiać swobodnie 2 godziny, mało jest takich facetów, raczej milczą i to ich trzeba zagadywać.

Gość gość
Właśnie spotykamy się przypadkiem i gadamy swobodnie ponad 2 godziny nie mogąc się rozstać, bo albo nowy wątek albo ktoś powie coś do pośmiania... z innymi jak się spotkam o tak na spacerze, za zakupach to zamieni się kilka zdań i koniec... a tu gadamy i gadamy.