Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytdodziewczynfds

Jaka byłaby Twoja reakcja?

Polecane posty

Gość pytdodziewczynfds

Chłopak powiedziałby że w tłumie nie zrwóciłby na Ciebie uwagi.Jak odebrałabyś takie słowa

Gość gość
ja bym odebrała że jestem brzydka, nieciekawa, taka szara mysza, która niczym sie nie wyróżnia, a z chlopakiem bym zakonczyla znajomosc bo chyba takich rzeczy sie nie mowi

Gość gość
Zależy czy sam z siebie tak powiedział czy może to ty męczyłaś go pytaniami o siebie :P i od kontekstu. Bo być może jesteś po prostu przeciętną z wyglądu dziewczyną, ładną ale nie śliczną i nie brzydką, nie wielką i nie malutką, to w tłumie się na takie osoby nie zwraca uwagi i tyle, co miał powiedzieć, że dla niego świecisz swoim pięknem i widziałby to światło wszędzie nawet gdyby cię nie znał :D ?

Gość gość
No my czasami do siebie mówimy że np. dzisiaj też bym Cię poderwał/zauważył/zwrócił uwagę/poleciałbym i to znaczy że się sobie aktualnie podobamy, np. w tym ubraniu, fryzurze itd :). To taki znak, ze dalej się sobie podobamy i nie będąc razem i tak byśmy się podrywali. Kiedy natomiast np. mam na sobie coś co zdaniem mojego faceta jest aseksualne mówi: noo A., w tym to bym chyba na Ciebie nie poleciał ;).

Gość gość
Kurcze bardzo nie miłe odczucie

Gość fgfdgfgfd
Bardzo przykre raczej bym była zła

Gość pytdodziewczynaklslds
Dał do zrozumienia ze gwiazdy i znane osoby sa lepsze ode mne