Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaa321

Jak zakochac sie bez pamieci?

Polecane posty

Gość onaa321

Nie wiem czemu, ale juz od wielu lat nie potrafie sie zakochac. A chcialabym sie zakochac w kims na zaboj. Nie wiem co ze mna nie tak. Macie jakies rady?

Gość onaa321
no poradzcie cos..

Gość gość
ja myślę że to jest powiązane z genotypem ;), ale nie wiem do końca w jaki sposób. Dla mnie np. zapach jest ogromnym wskaźnikiem, kto by się dla mnie "nadawał", w całym swoim życiu spotkałam tylko 4 osoby, które w taki silny sposób mnie pociągały. Z jednym z nich się spotykałam, ale coś nam osobowościowo nie pasowało, z kolejnym jestem od lat i jestem własnie taka szaleńczo zakochana :).

Gość gość
Był też jeden, który mi się niby podobał, ale kiedy już zaczęłam z nim być to w ogóle mnie nie pociągał. Super chłopak ale czegoś brakowało. Pewnie do dzisiaj myśli, że jestem kłoda, bo przez kilka miesięcy nic się totalnie między nami nie zadziało w sferach łóżkowych, i w ogóle do końca nic się nie zadziało ;). Za to z tym z którym jestem wulkanem namiętności

Gość gość
założę się, że jesteś ładna :)

Gość onaa321
no to super. Ja kiedys bylam tak wkims zabujana, ale on sie ozenil. Od tej pory ni epotrafie sie zakochac, a bardzo bym chciala.