Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy każda kobieta powinna mieć prawo jazdy?

Polecane posty

Gość gość

jak uważacie?

Gość proszę kopulować odbytniczo
każda nie

Gość gość
a czy każdy powinien mieć maturę, jak uważasz?

nie wiem, ja dlugo sie za to zabieralam, bo sobie wtluklam do glowy ze do jazdy sie nie nadaje, w przyszlym miesiacu zaczynam kurs prawka z tego wzgledu ze to cholerstwo jest mi niezmiernie potrzebne

Gość gość
nie NIEKTÓRE tylko NIEKTÓRZY, tak ogólnie niektórzy ludzie nie powinni dostawać prawa jazdy

Gość gość
To dlaczego kobiety tu na forum uważają ,że każdy facet powinien mieć prawko bo inaczej jest ciotą?, w takim razie kim jest kobieta , która nie ma prawa jazdy?

aj ludzie, prawko to rzecz niezbedna, niestety.. chyba ze ktos lubi tluc sie w przyciasnych autobusach wypchanych po sufit ludzmi. Masz prawko, masz samochod, jedziesz gdzie chcesz, o ktorej chcesz, nie musisz siedziec na przystankach i czekac, do pracy mozesz dojezdzac, nie musisz sie martwic ze nie zdazysz na busa czy na cos tam innego w tych czasach kazdy powinien miec prawo jazdy

Gość ixxxxi
Uważam że nie. Niech robią co chcą. Ja co prawda jestem jeszcze niepełnoletnia, ale jakoś nie ciągnie mnie do zrobienia prawa jazdy i nie wiem kiedy zrobię.

ja uważam , że w dzisiejszych czasach prawo jazdy jest niezbędne. Ja sama chciałabym sobie zrobić ale niestety brak mi odwagi ...

Gość gość
Niektóre kobiety to powinny mieć prawo jazdy ale kolekcjonerskie z clubcardu.Byłoby zdecydowanie bezpieczniej na drogach.

Gość gość
10:42 , tak, dobrze że wszyscy faceci są idealnymi kierowcami, nieważne że większość wypadków: zarówno potrąceń jak i śmiertelnych powodują oni, że w większośc***ijani kierowcy to faceci. Polecam się najpierw zapoznać ze statystykami policyjnymi a jakieś szowinistyczne animozje zostawić na boku.

Gość gość
to dlaczego jest wymagane przy przyjęciu do pracy?