Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa19ewelina

Stosunek analny "BARDZO" czesto

Polecane posty

Gość ewa19ewelina

Sama uwielbiam rozkosz jaką daje mi stosunek analny, choć uprawiam go od niedawna to niemal codziennie i chcę kontynuować bo mi się to bardzo podoba. Jestem też z nastawieniem w przyszłości na bardziej zaawansowane techniki, można powiedzieć że bardziej ekstremalne jak np fisting. Stąd też moje lekkie obawy i pytanie do innych wytrwałych kobiet, które preferują taką miłości bardzo często i posiadają wieloletnie doświadczenie w kochaniu się w ten sposób. Jak zachowuje się wasza pupa po tym wszystkim jak jest po tych wielu latach seksu analnego? Powinnam się obawiać czy mam szukać umiaru? Z góry dziękuje za poważne i konstruktywne odpowiedzi.

Gość gość
Jesteś spełnieniem moich marzeń:) uwielbiam anal. napisz to pogadamy:) czarujacy25@wp.pl

Gość gość
My kochamy się raz na miesiąc.Zawsze wczesniej mąż robi lewatywę potrafi bo był podczas porodów i widział wszystko.Zaczyna od minetki aż do orgazmu potem seks dopochwowy i kończę lodzikiem.Gdy mężowi stanie to zaczynamy analka,lecz robi to bardzo dleikatnie powoli wkłada wcześniej rozlużnia żelem i rozchyla dziurkę palcami.Po dłuzszym czasie dopiero wchodzi po same jadra i gdy kolejny raz trysniie ja mam od razu szczytowanie i pełną rozkosz.