Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papita

Dawca szpiku

Polecane posty

Gość Papita

Witam. Chciałabym zarejestrować się jako dawca szpiku. Mam tylko problem.. Byłam właściwie zdecydowana na fundację DKMS, jednak jak poszperałam, żeby znaleźć więcej informacji, to trafiłam na różne opinie. Może ktoś bardziej rozeznany w temacie mógłby się wypowiedzieć? Szukam sprawdzonego rejestru, który nie żeruje na ludzkim nieszczęściu.

Gość Agneiszka
Witam serdecznie, jeśli ma pani jakiekolwiek wątpliwości dotyczace rejestracji w bazie Fundacji DKMS chętnie odpowiemy na Pani pytania i odniesiemy się do informacji zamieszczonych w internecie. Zapraszam do kontaktu na fundacja@dkms.pl. Pozdarwiam serdecznie Agnieszka- Fundacja DKMS Polska

Gość gość
Jeśli ktoś chce pomóc DKMS w inny sposób to może to zrobić dzięki tej akcji: http://www.wzordonasladowania.pl/. Sama wzięłam w niej udział i przy okazji dowiedziałam się czegoś o działalności fundacji. Niedługo będę się rejestrować w bazie :)

Gość akvile
z tego co się orientuję to moi znajomi mieli dobre opinie o DKMS. Ja sama teraz też chcę się zarejestrować, bo właśnie usłyszałam o tej akcji z wzorek '&' na paznokciach i uważam, że to super inicjatywa i warto się w to zaangażować ;)