Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalna cena pokoju w Londynie w 3strefie?

Polecane posty

Gość gość

jestem znowu w Londynie . 2 lata temu pracowalam sezonowo wtedy wynajmowalam w 3 strefie maly pokoj za 80 funtow tyg w domu byl tez living room dla wszystkich i ogolnie dom byl zadbany obecnie szukam wiekszego pokoju w 3 strefie i ceny zaczynaja sie od 115 funtow ale przewaznie sa po 120 lub 125 wieksze pokoje dla jednej osoby. zauwazylam tez ze obecnie prawie wszyscy wynajmuja tez living room czyli nie mozna juz z niego korzystac w domu czy to sa obecnie normalne ceny ?? przeciez to jest drogo bo mieszkanie sie dzieli z innymi . cena za miesiac wychodzi 500 funtow lub nawet sa i oferty po 550 lub wiecej za dzielenie domu z innymi

Gość gość
Tak, takie sa teraz ceny ! :[

Gość gość
Tak,to niestety gorzka prawda.Poszkaj jakis kolezanek z ktorymi bedziesz mogla dzielic pokoj,dwojki,trojki sa tansze.Jak przyjechalas tylko na lato,to nie powinno byc problem,jakos sie przemeczysz.

Gość gość
dokładnie, pokój dwuosobowy można wynająć za jakieś 600-650 f mc to wyjdzie taniej niż brać jedynkę

Gość gość
To po kiego przyjezdzalas a teraz sapiesz tepa dzido. Myslisz ze cos tu zarobisz, chyba na zakupy w Prajmanim i to po przecenkach.

Gość gość
na waciki ...

Gość gość
To są jak najbardziej aktualne ceny, za 80 miesięcznie to ja jeszcze niedawno wynajmowałem pokój w mieście 20 mil od Londynu. Debilizm, teraz wyprowadziłem się z tego ciapatowa i płacę razem ponad cztery stówki na miesiąc ale mam flacik sam dla siebie a nie się użerać z jakimś tałatajstwem i stać w kolejce pod kiblem. Do tego w sąsiedztwie więcej białych. Albo dobra praca albo nie ma czego szukać w Londynie, chyba że ktoś lubi siedzieć latami na jednej chacie z kilkunastoma osobami.

Gość gość
A jaka to jest dobra praca w Londynie ?

Gość gość
Dobra praca, to ta, gdzie dostajesz dobre pieniądze za swoje umiejętności. Informatyk z doświadczeniem bez problemu znajdzie fajną pracę.

Gość gość
Informatyków teraz jak psów, trzeba się czymś wyróżniać