Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gipssy

Jaki kolor na "mysi blond" ?

Polecane posty

Gość Gipssy

Hej dziewczyny poradzcie mi prosze jaki kolor farby bedzie pasowal dziewczynie 29 lat, szare oczy,wlosy koloru "mysi blond", dlugosc za ramiona.Mam ochote na zmiane, i nie wiem jaki kolor bedzie naturalnie i ciekawie wygladal.Rodzina i znajomi stanowcza odradzaja i twierdza ze takie naturalne sa ok.Dodam ze nie stac mnie na fryzjera i planuje farbowac sama.Jakie farby polecacie.Pozdrawiam

Gość gość
dobrze ci radzą, do takiej urody raczej tylko taki pasuje. w jaśniejszych albo czarnych będziesz wyglądać jak zombie

Gość gość
i bez fryzjera radzę się za to ostro nie zabierać, możesz zniszczyć sobie włosy, a jak nigdy tego nie robiłaś to już w ogóle

Gość abcdetf
tez mam taki typ urody zawsze mialam mega jasny blond bo niby niebieskie oczy jasna cera ale prawda taka ze moja uropda sie w tym blondzie "rozmywala"teraz probuje wropcic do czegos na wzor mojego naturalnego czyli ciemniejszego i jest o niebo lepiej cera zywsza oczy qwyrazniejsze niz jasny blond jesli juz chcesz cos zmieniac to albo dwa tony ciemniej lub dwa jasniej nic wiecej. niestety nic mi nie zrwoci moich zdrwoych gestych wlosow po tylu atach rozjasniania nie mam polowy wlosow :/ a te ktore zostaly sa w stanie ciezkim:/