Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kitty20

odruchy wymiotne przy seksie oralnym

Polecane posty

mam pewien problem. Otóż po kilku latach związku chciałam umilić mojemu partnerowi życie erotyczne. Postawiłam na seks oralny. Tyle że mam z tym problem. Mimo że przed samą zabawa mój partner dokładnie dba o higienę odczuwam odruch wymiotny jak tylko wezmę jego penisa do ust. I tak jest przy każdej próbie. Chciałabym doprowadzić go do orgazmu ale nie potrafię pieścić go nawet przez chwilę...jak uniknąć tych odruchów???

Gość gość
bo normalna kobieta ma taki odruch , tylko k*****y potrafia wziasc po same jaja

Gość gość
Też tak mam niestety, ale staram się nad tym zapanować. Może to głupie ale po alkoholu jest lepiej :P Ogólnie nie lubię tego robić ale chcę dla Niego. Sama jeszcze tego chyba nie robiłam, w sensie że zawsze to wychodzi w pozycji 69. Tyle, że wtedy tak się skupiam nad tym co robię, że sama w ogóle się nie podniecam jak jesteśmy w tej pozycji.

ale są kobiety szanując się, kobiety na poziomie na które nikt nie powiedział by kur** i są dobre w seksie każdego rodzaju. Ja po prostu chce urozmaicić te nasze życie i proszę o rady...

ale są kobiety szanując się, kobiety na poziomie na które nikt nie powiedział by kur** i są dobre w seksie każdego rodzaju. Ja po prostu chce urozmaicić te nasze życie i proszę o rady...