Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tutaj ktos kto ma za granica fajna prace i nie zarabia minimalnej pensj

Polecane posty

Gość gość

Czy nie? I zeby nie było, nic nie mam do osob, ktore pracują fizycznie, szanuje każdego.

Gość gość
heh nie wiem czy wiesz ale to pracownicy fizyczni zarabiaja wiecej, nie wiem czemu mialoby sie ich szanowac mniej. jest tak zarowno w polsce jak i za granica.

Gość gość
praca w burdelu sie liczy? tez praca fizyczna w koncu

Gość gość
fizyczno -umyslowa;))))gość dziś

Gość gość
Pracownicy fizyczni zarabiaja lepiej? Niby jacy i gdzie? Wszelkie fabryki, magazyny, sklepy, restauracje itd.to minimalna pensja

Gość gość
pracownicy fizyczni wykwalifikowani , a ty mowisz o pracownikach wynies przynies pozamiataj bez konkretnego fachu. tacy nie zarabiaja dobrze . np wykwalifikowany dekarz, stolarz chydraulik to sa dobre zawody a jak sie jeszcze pracuje dla siebie to stawka godzinowa jest duza

Gość gość
budowlanka typowa, pracowalem na koparce, przy rowach tez, w polsce wyciagalem na reke ponad 5 tysiakow, teraz praktycznie tyle samo tyle ze euro

Gość gość
pracuje w anglii, parac umyslowa w biurze zarabiam jakies 1,700 w porywach do 2000 f. w moim biurze jest oddzial pan sprzatajacych z litwy sa kobiety, pracuje 3 godziny w biurze a potem jada sprzatac do prywatnych domow i innych biur. miesiecznie wyciagaja nawet 4000 funtow, wiec to nie jest tak ze jak ktos ma typowo fizyczna prace to zarabia grosze. szczena mi opadla jak uslyszalam liczbe ale tak jest, anglicy nie umia i nie lubia sprzatac i tym idzie naprawde zbic fortune czasami

Gość gość
mam super prace, lekka, przyjemna i dobrze platna, pracuje umyslowo, ale ze wzgledu na rodzaj pracy umyslu za bardzo nie trzeba wysilac :)

Gość gość
koorwa po co klamiecie ?! pracuje juz 12 lat w UK w korporacji zarabiam 1500 ale jak sie nazapierdzielam i zabieram prace do domu mam 2 tys. ale jakim wyrzeczeniem ?!!!! dlatego mam to gdzies ! chce zyc a nie siedziec w biurze po cale dni ! zyjemy normalnie ale bez jakies tam szalu ! jak kazdy tu opisuje

Gość gość
to zmien prace kto ci broni, korporacje najwiecej wyzyskuja

Gość gość
Pracuję w Niemczech. Mam dokładnie takie same warunki jak Niemcy i naprawdę nie narzekam. Umowa na czas nieokreślony, wszystkie dodatki (urlopowe, z zysku, na święta). Praca naprawdę fajna. W firmie zatrudniającej ok. 250 osób oprócz mnie pracuje jeszcze jedna osoba bez niemieckiego obywatelstwa, a tylko z polskim. Jest paru obcokrajowców z innych krajów.

Gość Niemagranic
Pracuję w Tajlandii. Jestem traktowana lepiej niż tajowie, bo tu panuje kult białej skóry i totalna dyskryminacja, niestety. Zarabiam 2 razy więcej, niż tajowie na identycznym stanowisku, tylko dlatego, że jestem biała. Smutne to :(