Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RecOveryx

Trudność.

Polecane posty

Hej , chciałam opisać swoją sytuacje. Mam 18 lat i rok temu ukończyłam szkołe zawodową z wynauczonym zawodzie czyli kucharz małej gastronomii , po ukończeniu szkoły zaczełam tyć ale przez siedzenie w domu i jedzenie dwa razy w dniu?!.Przez to pojawiły mi się roztępu , numer 1.na udach 15 cm przed... no i numer 2.na biodrach , waże 62 i nienawidze swojego odbicia w lustrze.Zależy mi na schudnieciu 7 kg , czas na rzucenie dwa miesiące , koleżanka ,,pożyczyła.,, swój sposób na schudnięcie: Śniadanie-szklanka wody i dwie kanapki z ogórkiem zwykłym, Ćwiczenie-dwie godziny przed obiadem , 5 minut dla brzucha , ud i bioder, Obiad-Bez pierwszego dania , zjeść pół drugiego dania i herbata nie za gorzka ani za słodka, Ćwiczenie-godzine przed kolacją , tak same jak przed obiadem, Kolacja-Bułka warzywna(Duża bułka , ser żółty , sałata , jajko i pomidor.) i gorzko herbata. No i chce dowiedzieć się czy ta dieta jest dobra bo dla mnie jest ,,menu dla modelek.,,.

Gość gość
Za mało białka jest w tej diecie, np. Chude mięso, ryby, jaja, jogurt naturalny

Gość gość
nie może być tak że dieta koleżanki zadziała na ciebie. od tego są dietetycy, żeby do nich iść i żeby dieta została dopasowana indywidualnie do twoich potrzeb dobra dieta bierze pod uwagę twoją aktywność, godziny snu i wstawania, czas pracy i odpoczynku. ale również takie rzeczy jak twój wiek, przebyte choroby, obciązenia genetyczne itd jest również zbilansowana pod względem wszystkich składników których brakuje twojemu organizmowi (bo to że masz nadwagę nie oznacza, że nie brakuje ci witamin czy mikroelemntów)