Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr21

Podoba mi się koleżanka dziewczyny z którą coś tam niby kręciłem

Polecane posty

Gość Piotr21

Mam problem typu, że podoba mi się koleżanka dziewczyny z którą coś tam kręciłem. Właściwie to było tak, że poznałem dwie dziewczyny na imprezie z czego szatynka mi się od początku podobała ale z blondynką zacząłem się bawić i tak bliżej się poznaliśmy. Pisaliśmy ze sobą i umówiliśmy się zaledwie raz i nie czułem tego czegoś co od razu poczułem do szatynki. Można powiedzieć, że to zauroczenie. Nie mam pojęcia co teraz zrobić. Bardzo głupia sytuacja, niby nic nie zaszło dalej i wgl ale nie jestem facetem, który podbijał by tak do koleżanki dziewczyny z którą no chociażby ten raz już się umówił. Jeśli możecie to poradźcie jak wybrnąć z tej sytuacji bo jednak chciałbym coś spróbować z szatynką ale nie chce zranić blondynki i co najważniejsze nie chce ich skłócić ze sobą.

Gość gość
Olej obie i znajdź trzecią :P

Gość gość
Nic Cię już nie łączy z tą dziewczyną, więc nikogo nie oszukujesz, jesteś fair. Ja umówiłabym się na Twoim miejscu z tą, która naprawdę Ci się podoba. Życie jest jedno, więc czemu miałbyś stracić szansę na bliższą relację tylko przez jakiś nic nie znaczący incydent? Posłuchaj starszej 30-letniej koleżanki. Pozdrawiam

Czyli nie wyjdę na "dupka"? Mam tamtą przeprosić jakoś? A do tej normalnie napisać? Są przyjaciółkami, nie będą miały później do siebie jakiś żali?

Gość gość
Możesz napisać do tej z którą się spotykałeś coś w stylu: chciałbym żebyś wiedziała, że podoba mi się X. Może to dziwnie brzmi, bo kiedyś my się spotykaliśmy, ale nie odbierz tego źle. Tak wyszło. Z uwgai na to, że rpzyjaźnisz się z nią, chciałbym żebyś wiedziała o tym i mam nadzieję, że nie będzie Ci przeszkadzać gdybym podjął jakieś kroki wobec niej - próbował się umówić. Nie chcę żadnej z Was wprowadzić w zakłopotanie. Będziesz miał poczucie że nie działasz za plecami Y, a jendoczesnie napisz do X, że CI się podoba.

Myślę, że jest to bardzo dobry pomysł. Zaryzykuje, co mi zależy, nie mam nic do stracenia ;) Dzięki wielkie za poradę ;)