Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różowy Kapturek

Proszę o wyjaśnienie erotycznego snu

Polecane posty

Gość Różowy Kapturek

Śniło mi się dziś, że byłam z kochankiem na wycieczce pracowniczej, nocowaliśmy we wspólnym pokoju z innymi pracownikami. Kochanek, leżąc od ściany, sikał nade mną na podłogę, na wykładzinę. Specjalnie też obsikał mi dłoń a na koniec przyłożył penis do ust i powiedział, że usta też mi obsika. Czy ktoś może mi wyjaśnić znaczenie tego snu? Czy to może znaczyć, że on jest zboczony, że mi takie rzeczy robi?

To znaczy, że TY tego pragniesz podświadomie , a kochanek będzie miał "obiekcje" z związku z tym. Mnie się raz śniło coś podobnego..no ale w moim przypadku takie sny to normalność:)

Gość gość
to oznacza ze nigdy nie wolno spac na krawedzi lozka, zawsze wybieraj miejsce przy scianie, tam nikt cie nie dopadnie

Gość kikulek
to raczej twoje marzenia,brak kontaktu z osobą z którą chcesz się zbliżyć.endorfiny szaleją w mózgu a w krok nic.sny erotyczne są oznaką braku seksu,możesz sama zaspokoić się przed snem to miną takie sny

Gość gość
Ale ja nie mogę spać przy ścianie, bo to chyba jeszcze gorzej. Kochanek odwróci się w moją stronę i nawet nie będę miała dokąd uciec.

Kikulek.nie wiem czy brak seksu, ma z tym coś wspólnego:):) Bardziej niespełnione fantazje erotyczne u niektórych osób:)

Gość Różowy Kapturek
To nie jest niespełniona fantazja :P

Gość gość
to znaczy ze cie olewa tak naprawde

Gość kikulek
a może ty masz nadmiar seksu lecz nie z tym z którym byś chciała.i wolała byś bardziej wyuzdany seks ,i to się uwidacznia w marzeniach sennych

Gość kikulek
słodko winna'fantazje to nierozłączna część braku seksu. to z braku seksu rodzą się fantazje ,marzysz o czymś czego nie doświadczasz. czy nie tak?

Gość gość
On jest zboczony bo ty masz zboczone sny, upośledzona jakaś jesteś? :P

Kikulek:) nie będę zdradzać życia erotycznego:) zaznaczę tylko, że nie narzekam:) Od zawsze miałam, mam sny..nie tylko o charakterze erotycznym:) Np znajomy nie ma w ogóle snów...a ja każdej nocy--podobno świadczy to o dużej wyobraźni:)