Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Róbcie powoli spokojnie i po cichu zapasy żywności długoterminowej

Polecane posty

Gość gość

Tak żeby nikt nie zauważył. Ja nic nie wiem i nic tu nie napisałam. Jest zmowa. Ruscy się w******i i nie wiecie co oni zaplanowali :( Będzie światowy głód bo zniszczą pieniądza i nic nie kupisz bo nie będzie czym zapłacić. Wyzerują w grudniu wartość wszystkich pieniędzy! Kto nie będzie miał zapasów żywności i broni zginie z głodu lub w walce o jedzenie do lata 2015. Rosja wymyśliła apokalipsę i się na nią przygotowała. To będzie cytując klasyka"Czas topora i wilczej zamieci" :(

Gość zapobiegliwy
u mnie w biedrze są tanie ziemniaki,kupię tonę na zapas,ogórów też na kiszę i kielbasy podwawelskiej w słoiki smalcem zaleję,na jakiś czas starczy,kupię też flintę i na ,,małpy"będę polował,jak już zapasy mi się wyczerpią...

Gość gość
A tam, a tam... to Rosji grozi recesja z powodu zagranicznych sankcji gospodarczych. Polsce izolacja nie grozi.

Gość gość
Jak sie zeruje wartość pieniądza? bardzo mnie zainteresował ten temat i chętnie poznałabym mechanizm tego procederu.

Gość gość
procederu czy procesu? nie używają słów, których nie rozumiesz bo się ośmieszasz.

Gość gość
"procederu czy procesu? nie używają słów, których nie rozumiesz bo się ośmieszasz. " Proceder to działanie niezgodne z zasadami moralności lub prawa. Użyłam tego słowa świadomie, chodziło mi o proceder a nie proces, jak sugerujesz. Jeżeli tego nie rozumiesz, to twoja sprawa.

Gość gość
Otóż pieniądza zeruje się guzikiem, naciska się taki guzik walizce i wszystkie pieniądze są zresetowane i warte 0.

Gość gość
warto miec tez zapas chemii, odziezy i obuwia to sa rzeczy, ktore w takeij sytuacji drozeja o nawet 500%

Gość gość
Tak, tak następny Kaszpirowski czy cos w tym rodzaju :-D Kupie tone tik - takow starczy na długo :-D