Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukanaklientka1986

Salon Vogue and She we Wroclawiu stanowczo odradzam

Polecane posty

Gość oszukanaklientka1986

Chcialam wam opisac swoja historie zebyscie nie popelnily tego bledu co ja i omijaly salon slubny Vogue & She na Biskupiej we Wroclawiu z daleka! Zamowilam u nich suknie slubna. Suknie ktora mi sie spodobala w katalogu mieli na stanie ale byla troche za duza i biala a chcialam w kolorze jasny bezowy. Wiec panie mialy uszyc taka sukienke jak w katalogu z dekoltem w serduszko i korekta baskinki. Dla profesjonalnych krawcowych powinna to byc bulka z maslem ale niestety w tym salonie nie pracuja profesjonalni ludzie. Na pierwszej przymiarce juz sie okazalo ze wszystko jest inne niz takie jak zamowilam. Baskinka, stan, tiul w ogole miekki i wcale sie nie ukladal, koronka tez bardzo niskiej jakosci. Panie uzyly innego materialu do szycia, duzo gorszej jakosci i nie poinformowaly mnie o tym. Dodatkowo na wszelkie uwagi krawcowa machala reka i mowila ze jest dokladnie tak jak w oryginale. Jak probowalam jej powiedziec ze oryginal wyglada inaczej to odburnkela ze jest zajeta i wyprosila mnie z salonu. Jeszcze tego samego dnia znalazlam na internecie oryginal tej sukni uszyty dla innej dziewczyny i pojechalam tam zeby sie przekonac jak ona rzeczywiscie wyglada. Wygladala tak jak oryginal i tak jak sobie zazyczylam w salonie tylko byla w kolorze bialym dlatego nie kupilam jej od tej dziewczyny. Ale wiedzialam juz ze pani krawcowa w salonie nie ma pojecia co robi. Na kolejnej przymiarce dalej wygladalo to calkiem inaczej, jakby pani krawcowa dopiero uczyla sie szyc. Suknia ktora salon uszyl byla calkiem inna niz ta ktora zamowilam, do tego stopnia ze nie dalo sie w niej pojsc do slubu. Na szybko musialam szukac innej sukni gdyz po ostatniej przymiarce mialam juz tylko kilka dni do slubu i byl to dla mnie wielki stres. Nie moglam spac po nocach bo cale wesele gotowe a sukni nie mialam. Ostrzegam wszystkich przed tym salonem. Jesli nie chcecie miec problemow na swoim slubie to omijajcie ten salon z daleka! Nie uszyja wam takiej sukni jak chcecie. Zaczelam czytac na internecie opinie o tym salonie i przewazaja negatywne dlatego stanowczo odradzam! Jest duzo salonow we Wroclawiu gdzie klientki sa mile traktowane a krawcowe maja profesjonalne podejscie.

Tez ODRADZAM!!!!! Unikać!!!! Zero profesjonalizmu!Ja swoją suknie odebrałam 2dni przed ślubem, bo salon nie potrafił na czas wywiązać się z umowy! Do tego pani Karina NAKRZYCZALA na mnie,ze schudłam i teraz muszą zwężać mi suknie!Absurd! Suknia miała być gotowa do odbioru kilka tyg przed ślubem , a tydzień przed krawcowa jej nie dotykała.Koronka na rękawach miała być przeszyta, koło miało być wstawione, pod rękawami kliny... przyjeżdżam po odbiór sukni a na miejscu okazuje się,ze nie jest gotowa!!! Nawet przez telefon nie poinformowali mnie,ze nie jest gotowa-jechałam na marne300km) i mało tego to jeszcze oni na mnie krzyczą,ze schudlam!!! Raczej powinnam to ja powinnam podnieść głos w tej sytuacji?! Darowałem to sobie, stwierdziłam,ze nie będę się zniżać do ich poziomu. Powinni tam zatrudnić lepszych pracowników lub chociaż bardziej kulturalnych i chętnych do współpracy z klientem ... UNIKAĆ !!!