Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzis spotkalam kolezanke pracujaca w szpitalu w bydgoszczy i masakra co mowila

Polecane posty

Gość gość

mowila ze znana aktorka jest u nich i jest z nia zle..nie chce pisac o jaka aktorke chodzi bo nie bede siac plotek.. dopiero wrocilam z miesiecznego urlopu z kanady i powiem szczerze ,ze nie czytam i nie ogladam telewizji ..dzis pierwszy raz w pracy wlaczylam onet..i kafe.. nie wiem czy to plotki ale podobno a aktorka ma raka..

Gość gość
no i co w związku z tym? aktorka też człowiek i dotyka ją wszystko to co innych. ale sensacja

Gość gość
pewnie chodzi o a.przybylską, ma raka trzustki, media mają zakaz sądowy pisania o niej, dlatego nikt nic nie pisze. Bardzo źle z nią, a szkoda, ale rak nie wybiera, można mieć pieniądze, a nie mieć zdrowia, smutne...

Gość gość
skonczcie kooorwa pisac o tej dziewczynie !! macie radoche i czerpiecie podniete z tego ze piszecie o jej stanie?? To jej zycie jej sprawa i sie nie wpierdalajcie!

Gość gość
bez nerwów, nie rozumiem tego oburzenia. jakos o m. braunek nie bylo zakazu pisania o jej zdrowiu, ja jej szczerze kibicowalam, wiem, co to rak, moja mam umarla w meczarniach na raka piersi. wspieram a. przybylska calym sercem i nie ma radochy z pisania o jej zdrowiu, po prostu wiem, co to za choroba i za kazdym razem, jak slyszę o tym, to mi smutno i czuje sie zle...

Gość gość
nieprawda ania jest w domu bo k***in piotrowska widziala ja cala i zdrowa na rowerze i opalona wiec nie klamcie kretyni *****i

Gość gość
jakas kurwa uczepila sie Przybylskiej i caly czas na kafe pisze plotki pomimo sadawnego zakazu rozpowszechniania wiadomosci o stanie zdrowia Pani Anny a redakcja kafe nic z tym nie robi . w tej chwili pisze mejla do kancelarii prawnej ktora zajmuje sie ta sprawa . a to tak dla tych co mysla ze tylko strasze: kontakt z radcami prawnymi reprezentującymi Aktorkę: mec. Januszem Piotrem Kolczyńskim oraz mec. Maciejem Tomaszewskim pod adresem do korespondencji: C.R.O.P.A. Kancelaria Radcowska J.P.Kolczyński Ul. Bonifraterska 17, 00-203 Warszawa E-mail: info@cropa.org

Gość gość
mam znajomych lekarzy w onkologicznym i to totalna plota z tym ze Ania tutaj przebywa

Gość gość
Plotkara jebane Swoją dupą się zająć

Gość gość
dokładnie!! trzeba zaczac zgłaszac takie tematy, znajda tego debila po IP i zrobia z nim porzadek

Gość gość
skasujcie ten temat!