Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Talucha

dwa negatywne testy a ciąża

Polecane posty

Witam, dni płodne miałam 9 lipca kochaliśmy się wtedy z chłopakiem oczywiście staramy się o maleństwo mój cykl trwa 31 dni miesiączkę powinnam dostać 22 lipca spóźnia mi się już 3 dzień od tygodnia boli mnie głowa dzisiaj w nocy zaczęła boleć mnie dużo bardziej nie mogłam zmrużyć oka do tego byłam strasznie głodna gdzie nigdy w nocy mi się to nie zdarza, przez tydzień od dni płodnych miałam mocne białe bezwonne upławy. Wczoraj po południu robiłam test wyszedł negatywny zrobiłam więc drugi dziś rano z porannego moczu i też wyszedł negatywny, czy po mimo tego jest szansa na to że jestem w ciąży ? Mój ginekolog niestety jest na urlopie i wraca dopiero za tydzień a ja bardzo się stresuje. Czy któraś kobieta miała podobnie ? proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość gość
idź na beta hcg z krwi.

Gość gość
a czym się tu denerwować?

Bardzo chcieli byśmy mieć z narzeczonym dziecko, denerwuję się widząc jedną kreskę na dwóch testach. oczywiście pójdę na Beta Hcg na tomiast dopiero w poniedziałek będę miała taką możliwość a strasznie się stresuje dlatego napisałam na forum chciałam się dowiedzieć czy któraś kobieta miała podobnie i chociaż do poniedziałku mnie uspokoi :)

Gość gość
A czym się tu stresować? Jeśli ciąża jest to nie zniknie a jeśli jej nie ma to twoje stresy tylko jeszcze bardziej opóźnią okres. Wyluzuj i czekaj do poniedziałku.