Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do osób w Londynie

Polecane posty

Gość gość

Czy faktycznie większość Waszych znajomych par osiąga miesięczne dochody na poziomie 1800-2000 funtów miesięcznie razem ?

Gość gość
F**ktycznie to najprawdziwsza prawda jest.

Gość gość
250 funtów tygodniowo to minimalna płaca jest. Zarobków w Londynie nie znam, pracowałem w innych rejonach.

Gość gość
W prostych pracach owszem

Gość gość
1900 to ja sama mam, maz drugie tyle. ja nie wiem skad wy te zarobki bierzecie. w londynie mozna zarabiac i 10tys miesiecznie jak sie dobrze zakreci, jestem na dobrej drodze :) ale jak czesiek z wiesia siedza w londynie od 8 lat i dalej ani be ani me to i 1tys wyplaty...

Gość gość
900-1000 mc albo i mniej zarobisz w fabryce, magazynie, jako kelner, sprzątaczka, w sklepie, jako sekretarka, recepcjonistka, opiekun dzieci, osób starszych i innych tego typu pracach

Gość gość
w londynie mozna zarabiac i 10tys miesiecznie jak sie dobrze zakreci xxxxxxxxxxxxxxx Jak sie cudze fujary kreci za 100 na godzinke to pewnie ze mozna !

Gość gość
Ciekawe gdzie 10 tysi zarabisz.Wiekszosc zarabia 250 na tydzien.

Gość gość
Większość zarabia 250 na tydzień, jasne, a domy się same wynajmują, samochody się same kupuja…itd. Wy myślicie, ze każdy zarabia minimum ?

Gość gość
"Większość zarabia 250 na tydzień, jasne, a domy się same wynajmują, samochody się same kupuja…itd. Wy myślicie, ze każdy zarabia minimum ?" Mozesz zawsze zostac prostytutka

Gość gość
Nie muszę ! Ale skoro dla Was to tylko praca za minimum istnieje w Londynie i jako prostytutka to ja nie mam więcej slow…

Gość gość
Jakie domy i gdzie ? Wystarczy że 2 osoby robia, biora wszystkie mozliwe benefity i jakos ciagna ale szalu zadnego nie ma. Jakie te smaochody ? Kilkunastoletnie dupowozy za grosze, to juz ciapaci maja o wiele lepsze fury

Gość gość
No za 1800 czy 2000 na 2 osoby i to w Londynie szalu na pewno żadnego nie ma, a ledwo da się za to przeżyć

Gość gość
Zeby miec 10 tys miesiecznie to tylko prostytucja (i to tez nie byle jaka) albo posada dyrektora banku, tudziez wzietego prawnika, lekarza. To jest ponad 100 tys. rocznie. Znacie takich ludzi ?

Gość gość
Zobacz sobie na dobre dzielnice Londynu i pomyśl ile muszą Ci ludzie zarabiać Jest sporo osób żyjących na świetnym poziomie w Londynie i nie. to na pewno nie dzięki zarobkom typu 900-1000 f mc

Gość gość
Ale mówimy o Polakach a nie o ciapatych czy Anglikach. Oni sa u siebie, my tutaj jestesmy dopiero od kilku lat. Poza tym w kazdym kraju/stolicy masz takie dzielnice gdzie mieszkaja celebryci i elita. Zejdzcie na ziemie

Gość gość
Ale jak ktoś jest od kilku lat w Londynie to mógł zrobić wiele, by poprawić swoja sytuacje i zarabiać więcej niż minimum? Mógł, znam Polaków, którzy zaczynali od minimum, a dziś maja po co najmniej 2000 do 2500 f mc np. kierowcy, budowlańcy itp. I mimo, ze to 2 razy więcej jak minimum to wcale nie są to takie wielkie zarobki jak na Londyn

Gość gość
10 000 miesięcznie to zacznie więcej niż 100 000 rocznie Nie, nie znam nikogo, kto tyle zarabia, poza tym wystarczy spojrzeć na statystyki zarobków w UK, wg mirror 50 tys rocznie zarabia np.weterynarz to jest ok.3000 f mc po podatkach, 60 plus rocznie ma pilot, co daje jakieś 4000 f mc netto, takie są realia