Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina37_37

sauna karbonowa, 15kg w 2 miesiące

Polecane posty

Gość karina37_37

a słyszałyście o saunie karbonowej? ja właśnie na nią zbieram, widziałam ją w tvnie, jest dużo pozytywnych opinii. byłam na niej raz w gabinecie kosmetycznym na urlopie i ubyło mnie dokładnie 2,1kg. szkoda, że na moim zadu_piu nie ma gabinetu z takim sprzętem :( laska z gabinetu, mówiła mi, że po 2 miesiącach można zjechać nawet 15kg! szok

Gość gość
Moja kuzynka się skusiła i kupiła ponad miesiąc temu i na razie niknie w oczach. Ostatnio chwaliła się, że już 8kg jej ubyło. Patrząc na jej efekty, to 15kg w 2 miesiące wydają się możliwe. Szkoda tylko, że małpa nie chce mi dać spróbować, twierdzi, że bez specjalnych płynów do dezynfekcji (na które przyszczędziła) nie może nikt inny z niej korzystać. Pozostaje mi teraz tylko na nią zbierać

Gość hawajski angel
Przed wakacjami wykupiłam sobie pakiet 7 zabiegów, po wyjściu z sauny ubywało 1,5kg, po 1 dniu ok pół kilo wracało. W salonie tłumaczyli, że te pół kilo to woda, nie ma siły, żeby woda też się nie ulatniała. Suma sumarum, dwa tygodnie po skończeniu serii schudłam 6,5kg. Jak dla mnie rewelacja, na razie nic nie wróciło. Zamierzam jeszcze pozbyć się 3kg, zaczynam od września

Gość gość
czy ktos jeszcze korzystal z sauny karbonowej? czy rzeczywiscie warto kupic?

Gość gość
Podbijam temat - cos malo tych opinii