Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chlopak co zdradza ciężarna dziewczyne co myslicie ?

Polecane posty

Gość gość

mam kolege , kiedyś się rozstal z dziewczyne ta wrobila go w ciaze. wrocil do niej BO DZIECKO... od początku trwania ciąży jak i przed ciaza zdradzal ja. dziś ona jest w 8 tc a on nadal ja zdradza. czy tak zawsze będzie? sam mowi,ze jak urodzi się dziecko tez będzie ja zdradzal.

Gość gość
no przecież sam powiedział, że nadal będzie zdradzał, więc czego nie rozumiesz? a teks, że laska "wrobiła go w dziecko" powalający- zapewne poprzez g**** doszło do poczęcia

Gość gość
wrobila. powiedziała ze w ciąży jest a tak naprawdę nie była. zaszla dopiero miesiąc później . no chyba ze ciaza trwa 10 msc.

Gość gość
ciąża trwa 40 tygodni, czasami nawet 42,więc prawie 10 miesięcy ;)

Gość gość
no tak to jest jak sie bezmyslnie rozklada nogi przed kim popadnie a potem placz ze sie gosc nie poczuwa?

Gość gość
no wlasnie oni byli ze sobą wcześnie 4 lata, nie ukladalo się . stali się jak stare,marudzace malzenstwo, do tego ona mieszka naprzeciw niego ,po drugiej stronie ulicy. codzien u niego bywala. gdy się z nia rozstal, to nagle wymyslila ciaze. z dziecka się cieszy z matki niebardzo. stara się być mily, i wogole dla niej żeby jej przykrości nie robicale zdradza ja.

Gość gość
To na cholerę z nią jest? Mieszkają blisko, dziecko by widział codziennie. A tak? Koleś zrujnuje życie sobie, dziewczynie i maluchowi. Zamiast się rozstać to lepiej kwitnąć w chorym związku i twierdzić że to niby dla dobra dziecka.Jakiego dobra???? Co dobrego jest w dorastaniu w domu w którym nie ma miłości a tatuś to d****arz? Z czasem dojdą awantury, wyzwiska, wzajemne obwinianie się, a jak dobrze pójdzie to tatuś zmajstruje na boku jakiejś panience rodzeństwo. I to jest dobro dziecka?Jak facet nie kocha i nie chce być z kobietą to niech odejdzie a nie cyrki odstawia.

Gość gość
wlasnie tatuś tak nie bardzo z własnym zdaniem . ciezarna dziewczyna wprowadza się lada dzień do niego,siostra jego i ta dziewczyna wielkie przyjaciolki, matka cala w skowronkach,ze oni razem są. a ze ona mieszka 20 metrow od niego to już wogole... masakra. jej ojciec go nie cierpi. nie planują slubu ani nawet nie sa narzeczeństwem. on jest z nia z obowiązku i chyba dlatego,ze boi się być sam no i aha .. rodzina jakby tego wymagala. szczęśliwy on nie jest z nia a ona niby jest bo ma go i dziecko wspólne. a co do rodzeństwa na boku moil ze jedna taka była z nim w ciąży ale usunela gdyż ona w związku i to byłoby bez przyszłości.

Gość gość
sprostowanko ona jest w 8 msieciacu ciazy a nie 8tc czyli cala ciaze jak i przed zdradzał.

Gość gość
A SKORO ONA W 8 MIESIACU TO DOSC CZASU MIAL ZEBY SIE OPAMIECTAC. a i jak dowiedział się o dziecko powiedział,ze jego nastawienie się zmienilo,ze teraz się zmieni ze ie będzie robil skokow w bok ALE COS MU NIE WYSZLO.