Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuję się ośmieszona

Polecane posty

Gość gość

dowiedziałam się dzisiaj na 100% że mój mąż z którym jestem 8 lat zdradzał mnie od pół roku, podejrzewałam coś bo dziwnie się zachowywał, ale nie chciałam wierzyć, tłumaczyłam sobie jego zachowanie na różne sposoby a jednak... czuję się jak śmieć, czuję się ośmieszona, że wszyscy na mnie patrzą i widzą, ze jestem tak beznadziejna, że mąż się mną znudził i poszedł do innej. jak sie podnieść psychicznie? aż taka beznadziejna i brzydka jestem?

Gość gość
1/10 bardzo kiepskie i oklepane

Gość gość
kiepskie i oklepane ale prawdziwe! mam iść do psychologa? nie stać mnie

czuję się ośmieszona, że wszyscy na mnie patrzą i widzą, ze jestem tak beznadziejna, że mąż się mną znudził i x nie jesteś doskonała, skoro zostałaś zdradzona, nikt nie jest natomiast oficjalne związki mają to do siebie, że Cię oceniają ludzie jak coś nie wyjdzie nie przejmuj się:)

Gość gość
szukam w necie porad jak żyć po zdradzie jak się podnieść psychicznie, to co napisałam może jest kiepskie i oklepane ale każdy przeżywa swoja zdradę na swój sposób, to ze jakaś inna kobieta sobie radzi to nie znaczy że ja nie potzrebuję porady i pomocy, wstydzę się wychodzić miedzy ludzi bo mam niskie poczucie wlasnej wartosci

Gość gość
Jak cię nie stać to w*****aj mnie analnie tak żebym odleciał to dam ci 50€

czy jak ktoś kupi coś od kogoś innego niż od Ciebie i wszyscy się o tym dowiedzą to czujesz się poniżona?:)

to kuriozalne, że bardziej boli Cię dupa o innych ludzi, a nie, że mąż nie kochał Cię wg Twojego modelu miłości:D