Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blackcherr

Co robię źle?

Polecane posty

Witajcie.. Zalogowałam się tutaj bo potrzebuje pomocy. A przynajmniej jakiejś sensownej rady, ponieważ myślę, ze dłużej już tak nie wytrzymam. Uważam że jestem idiotką, ale nie chodzi o sprawy damsko-męskie. Jestem osobą nieśmiałą. Od kiedy tylko pamiętam mam problemy z nawiazywaniem nowych znajomosci. Zawsze zazdrościlam ludziom, którzy mają wiele osób, z którymi mogą porozmawiać albo wyjść na imprezę. Kiedy idę ulicą lub jeżdzę komunikacją miejską zawsze wydaje mi się, że wszyscy dookoła rozmawiają na mój temat - krytykują mój wygląd i ubranie. Nie mam wsparcia w mojej rodzinie, a koleżanki traktują mnie jak osobę gorszą. Jakiś czas temu zaczęłam szukac pracy, bez rezultatu. Osoby, które odpowiadaly na moje ogloszenia zwyczajnie próbowały sobie ze mnie zażartować (nie chodzi tu o rodzaj pracy lub pieniądze). Mój stan psychiczny pogarsza się z dnia na dzień. Jak moge to powstrzymać ?

Gość gość
moze psycholog, jakas terapia.

Gość gość
Szubienica

Gość gość
W iesz , myślę że dużo osób ma taki problem, ja kiedyś przed ślubem też byłam towarzyską osoba, potem ślub, ciąże, problemy rodzinne, no i niestety nie wyglądam idealnie jak kiedyś - odciełam się od ludzi, przez jakiś czas było to nawet fajne, nikt mi nie truł tyłka swoimi problemami. Teraz zaczyna mi tego brakować, niby mam ochotę naprawić te relacje ale na siłę ciężko jest. Ale tak sobie wmawiam , że kiedyś spotkam na drodze osoby które zaakceptują mnie taka jaką jestem, powoli sie otworze, grunt to powoli otwierać się, próbować nawet jak na 10 osób tylko 1-dna zaakceptuje, to już sukces ;) ehhh ciężki temat ....

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
Najgorsze na tym forum to osoby które włączają się do rozmowy a nic nie wnoszą, a ty gościu od szubienicy puknij się ale tak naprawdę mocno w czoło zanim coś napiszesz.

Gość gość
moje gg ?? to ja gość z 19:01

Gość gość
auorki,ale tez mozesz chetnie pogadam bo mialem ten problem