Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dręczy mnie szwagier męża!

Polecane posty

Gość gość

Znamy się od czterech lat. Ani ja nie byłam jeszcze po ślubie z moim facetem, ani on ze swoją dziewczyną. Od samego początku bardzo mnie nie lubił, dogryzał, obrażał, obgadywał do rodziny mojego M. Nawet siostra M namawiała go do zerwania ze mną! Dodam, że nim zaczęła spotykać się z J lubiłysmy się i dogadywałyśmy. Wyszłam za mąż za mojego mężczyznę w czerwcu dwa lata temu, oni pobrali się w październiku tego samego roku. Unikamy się na imprezach, bo on się zawsze tak złośliwie mi przygląda ! Tydzień temu mój mąż wyjechał do Włoch na szkolenie. Od tamtej pory zaczęły przychodzić mi dziwne smsy o erotycznym podtekście. Wczoraj zadzwoniłam z numeru mojego brata pod numer, który wysyła mi smsy. Odebrał szwagier męża ! Kazałam mu się odczepić i dać mi spokój. On się tylko zaśmiał. Teraz cały czas zadrecza mnie wiadomościami w stylu " to ja mogłem byc ojcem Twojego dziecka", " masz najseksowniejsze nogi na świecie", " gdy uprawiam seks z B.wyobrazam sobie ze to Ty". Mąż wie, ze ktoś mnie meczy, ale nie mowilam mu jeszcze, ze to jego szwagier. Co robić ? Nie chce by to,się obróciło przeciwko mnie.

Gość gość
Nędzne żygac sie hce 2/10

Gość gość
moim zdaniem powinnaś od razu powiedzieć o tym mężowi. zachowaj smsy od szwagra, pokaż je mężowi. jeśli tego nie zrobisz, sytuacja się tylko skomplikuje a ten idiota może nawymyślać bzdur, że miałaś z nim romans, czy coś takiego...

Ja nie znoszę brata mojego męża a on mnie , przynajmniej mam z tym spokój, fałszywe to takie, że brak słów.

Gość gość
Smsy mam, mąż o nich wie, tylko nie mówiłam mu, ze dzwoniłam do szwagra. Boję się, że to,obróci się przeciwko mnie, chcę żeby dał mi spokój. Przyszedł kolejny sms. Tym razem z bramki internetowej :(.

Gość gość
Pogadaj ze szwagierką. Albo z teściem. On mu najlepiej wybije z głowy te głupoty. Albo przy najbliższej imprezie rodzinnej przy stole, przy drugim daniu zapytaj, co dzisiaj sądzi o Twoich nogach, bo ostatnio tak je opisywał

Gość gość
Mąż jak się dowie, że to on to chyba go zabije . A szwagierka pewnie nie uwierzy. Ona taka cicha myszka, jego zdanie najważniejsze.

Gość gość
Wydaje mi się, że nie możesz niczego ukrywać przed mężem. To śliska sprawa i Ty musisz być czysta jak łza, inaczej zacznie się ferment, a Ty będziesz na tej gorszej pozycji i szwagier tak zakręci, że wyjdzie na to, że Ty jesteś wszystkiemu winna albo to Ty go prowokujesz. Zawsze tak jets, niestety...:(

Gość gość
W takim razie jak mąż zadzwoni wszystko mu powiem. Dziekuje za rady i wsparcie.