Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patuii

czy spotkałyście się z kimś z internetu na sex?

Polecane posty

Gość Patuii

Mam pytanie do kobiet- czy umówiłyście się z kimś na sex z internetu? Ja mam bardzo duze libido i od kiedy skonczylam 30 lat jeszcze wzrosło! Mój mąż nie dotrzymuje mi tempa i strasznie mnie to frustruje bo ja potrzebuje sexu najlepiej codziennie... a on ciągle zmęczony po pracy... Woem że faktycznie jest zmęczony ale ja naprawdę tego pragnę, potrzebuję. Jestem ciekawa czy któraś z was umówiła się naprawdę z kimś z internetu?

Gość gośćaco
Poznalam mojego kochanka na portalu...

Gość gość
ja się umówilam 2 razy (z tym samym facetem)>Seks był za.....ty.Ale dalej cisza.A ja zbyt dumna,żeby zadzwonić.Masakra

Gość gośćaco
A my spotykamy się od ponad roku. Oboje jesteśmy w związkach

Gość gość
Wkrotce minie rok jak spotykam sie z facetem ktorego poznalam z iternetu on jest w zwiazku ja jestem mezatka tylko ze moj maz juz drugi rok pracuje w szkocji i przy jezdza bardzo zadko na pare dni, ale jest mi to obojetne, czy mnie urzyje czy nie bo zaraz jak wyjedzie to przygotowuje sie na spotkanie i ostre bzykanie. Nie wiem jak on to robi bo z zone tez posuwa bo ja poznalam to mi jak kobieta kobiecie zdradzila ze czasami to az drgawki dostaje , to ja sobie pomyslalam ze to samo i zema sie dzieje.Ale oby ta sytuacja jak najdluzej trwala, bo jeszcze przez zadnego wczesniej tyle nie bylam rypana jak teraz