Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kamerzysta

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny ile płacicie za kamerzystę i co tym macie tzn ile minut trwa film, jaka jakość ile płyt, ilość kamerzystów, czy są jakieś teledyski w tym plener i jakie miasto. Jestem teraz na etapie wybieranie i powiem mamy dylemat.

Gość gość
my placilismy 2800,dostalismy 3 komplety slicznie oprawinych,klip 15 minutowy,i 3 godzinny film,w czasie wesela zrobilismy maly plenerek

Gość gość
My płacimy 4000 film trwa 60 minut będzie nagrywany na 2 kamery w jakosci HD. Dostajemy 4 kopie plyt plus w blu ray w tym mamy plener.

Gość gość
ja miałam nadrywane u tego kamerzysty - www.jetmax.pl/oferta to sobie możesz zobaczyć jakie pakiety ślubne mają w tym zakresie. Co do jakości filmu i wykonania nie mozna sie przyczepic, jak dla mnie pełna kulturka i profesjonalizm.

Gość gość
u mnie nie bedzie kamerzysty, bo uwazam, ze to niepotrzebny wydatek, juz lepiej oplaci sie kupic nową kamerę. Mama powiedziala ze nagra najlepsze momenty, te filmiki z wesela wydaja mi sie strasznie sztampowe. W sumie mamy juz tyle filmow z wielu uroczystosci - komunii , studniowek , wreczen dyplomow itd - i nikt tego nigdy nie oglada, nawet nie wiem, gdzie mam dyskietki. Jak juz to ogladamy wlasnie takie amatorskie smieszne filmiki, krecone przez rodzicow, nie gorsze od tzw profesjonalnych a jak dla mnie ciekawsze.

Gość gość
Kamerzysta na weselu kojarzy mi się tylko z kamerowaniem ludzi jedzących lub takich którzy własnie podnoszą kieliszek. Przemysł jeszcze raz czy na pewno chcesz go na swoim weselu.

Gość gość
to chyba już dawno nie oglądałaś żadnego filmu z wesela

Gość gość
Zaproszenia za darmo dla każdej pary. SZLACHETNA AKCJA! Zamist kwiatów na weselu pomóż chorym dzieciom Ślub i wesele to szczególny czas w życiu każdego człowieka, który warto uwiecznić nie tylko na fotografiach, ale i w sercach potrzebujących. Zapraszamy Państwa Młodych do udziału w szlachetnej akcji wsparcia naszych podopiecznych, by na Waszym weselu zamiast kwiatów, goście wrzucili pieniążki do specjalnej skarbonki Fundacji MIEJ SERCE Drodzy Nowożeńcy! Wy także możecie ofiarować swoje serce chorym dzieciom i realnie przyczynić się do poprawy ich zdrowia oraz lepszego samopoczucia. Każda okazja, czas i forma pomocy jest dobra, by pomagać! Wybierzcie odpowiadającą Wam formę pomocy i wesprzyjcie leczenie naszych maleńkich podopiecznych. Szczegóły na www.miejserce.pl

Gość gość
wybierz http://rgfotograf.pl/ na prawdę warto za tę cenę mieć takie zdjęcia , film jest pewnie do dogadania bo oni głownie zdjęcia robią

Gość gość
Zamiast filmu wolałam same zdjęcia http://rgfotograf.pl/ cenę zaproponował przystępną , zdjęcia wyszły świetne i na pewno nie żałuję że zrezygnowałam z filmu :D miałam dzięki temu większy budżet na inne sprawy :D

Gość AstaLawista
Też miałam tylko fotografa, kamerzysta - to nie mój klimat ;p Pani Małgorzata Olearczyk robi bardzo ładne zdjęcia i pomysłowe sesje zdjęciowe, zarówno ślubne jak i w plenerze. Pani Gosia gwarantuje profesjonalną i miłą obsługę oraz nowoczesne i świeże spojrzenie na fotografię ślubną. Na stronie jest przykładowa galeria: http://www.olearczyk-fotografia.com/ :)

Gość maciejwróż
znów auto - reklama z panią olearczyk w roli głównej??

Jeśli chodzi o filowanie wesel to mogę polecić www.multimediavideo.pl bardzo profesjonalnie realizują swoje usługi.