Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastasiiiiiaaaa

czytałyście Greya? Kręci was taki sex? 

Polecane posty

Gość Anastasiiiiiaaaa

Z elementami bdsm ..Próbowałyście, chciałybyście spróbować?

Gość Anna Kurnikova
Ja bym chciała i czytałam i podobało mi się

Gość gość
wyczuwam tu Piedestała :classic_cool:

Gość gość
taki seks mi się podoba, ale książka jest straszna. przeczytałam tylko jedną trzecią i odpuściłam. literatura upada.

Gość gość
Już to widzę, byście chciały, a nie robicie nic aby taki seks mieć, bo oczywiście to facet powinien zacząć, jak już zacznie, to potem słychać tylko "bo traktujesz mnie jak dziwkę", "bo traktujesz mnie jak zabawkę", "bo o buzi to ja nie wezmę", itd...

Gość gość
Czytałam, ale nie ma rewelacji jak na mój gust, myślałam że coś nowego wyłapię, a tu nic :D Nie takie szopki wyczyniam :D aż wstyd byłoby pisać o tym publicznie :D

Gość Anastasiiiiiaaaaa
A co zrobić aby taki sex miec? Bo piszesz ze nic nie robimy... Ja bym chciała ale jak powiedziec o tym facetowi?

Gość gość
Anastasiiiiaaaaa, ależ ty naiwna... facetowi nie musisz komunikować, że coś takiego chcesz, a po prostu zacznij delikatnie, tzn. na początek pieścisz całe ciało faceta, całuskami, srutu tu tu i takie tam bajery... on sobie leży i zaczyna być gotowy... bierzesz jedną pończochę (jak nie masz to kup) i wciąż go całując, pieszcząc przywiązujesz mu najpierw jedną rękę do ramy łóżka... potem podobnie drugą, ale wszystko powolutku (staraj się omijać nagminnych pieszczot penisa, bo spuści się zanim przywiążesz mu drugą rękę, ale nie omijaj penisa) :D Na pierwszy raz przywiązujesz tylko ręce... i potem (po przywiązaniu rąk) na przykład nadal go pieścisz... i jak widzisz że jest fest gotowy ujeżdżasz go... no na jeźdźca :D... Kolejnym razem, przywiązujesz też nogi przez co zabawa się wydłuża, ale... warto :D, I tak stopniowo pomalutku, aż potem i jego wyobraźnia ruszy, bo zobaczy, do czego jesteś zdolna :D Jeśli nie da ci przywiązać pierwszej ręki w czasie pieszczot... najzwyczajniej chyba nie będzie fanem takich zabaw :D Ale... kto nie spróbuje... ten błądzi :D

Gość Anastasiiiiiaaaaa
Ale ja nie chce go przywiązywac!!!! To zupełnie mnie nie kręci! Chcę żeby to on mnie przywiązywał! I o tym nie wiem jak powiedziec, jak zacząc ..

Gość gość
Anastasiiiiaaaa, no i jeszcze jedna rada... zanim wdrożysz plan przywiązania swojego faceta za ręce, sprawdź na swoich przegubach jaki węzeł będzie odpowiedni, tak aby nie bolało i nie odcięło dopływu krwi... bo najzwyczajniej będzie cierpiał... na początek przywiązuj tak, aby dać mu swobodę jakichkolwiek ruchów, czyli... przywiązuj pończochy za końce, aby najpierw mógł poruszać rękami i tak stopniowo skracasz długość pończochy (tylko jej nie tnij :D ). Wiesz... no... rusz wyobraźnią :D

Gość gość
Anastasiiiiaaaaa... no właśnie... zważywszy na to, że ja też tak chciałam, a nie wyobrażałam sobie, aby powiedzieć facetowi, no weź mnie zwiąż i dymaj, bo to nie miałoby tego spontanicznego "oddzwięku"... więc zaczęłam od niego, a potem i on się rozkręcił :D Po czasie zaczął wiązać mnie sam :D

Gość gość
Jeśli ty nawet nie umiesz porozmawiać z facetem na temat swoich pragnień, to co ja ci będę tłumaczył. 90% kobiet (facetów zresztą też) narzeka ze ich seks jest nudny i monotonny, a nie robią nic aby to zmienić, leżą i czekają aż "trzęsienie ziemi" samo się pojawi i dlatego zdradzacie się nawzajem, bo łatwiej spełniać się z kochanką/kochankiem niż z własnym/ną partnerem/partnerką. Czy tak trudno o tym porozmawiać, zwłaszcza z kimś z kim jest się w związku? Czego się wstydzicie?

Gość gość
Ja na przykład nie rozmawiałam ze swoim facetem, bo kurde nie chciałam, aby to było takie planowane... Ja właśnie obmyśliłam to tak, aby wszystko przebiegało potem spontanicznie. I tak po czasie, jak mój facet się rozkręcił, to mi takie więzadła robił i figury geometryczne, że myślałam że zwariuję :D tzn. tak jest do dziś :D

Gość gość
Ale nie chodzi o to aby mówić facetowi wprost że chce tak i tak, ale czasem podczas rozmów można wtrącić to i owo, nie trzeba mówić konkretnie co ma robić, ale napomnieć że chce się być całkowicie uległym. Każdy czasem ma ochotę na ostrzejsze zabawy, ale boimy się tego jak zareaguje partner/partnerka, że uzna nas za zboczonych, że pomyśli że nie mamy do niej szacunku, itp... skoro ludzie nie potrafią ze sobą o tym porozmawiać, to znaczy że nie ufają sobie w pełni, że zawsze będą rzeczy które będą przed sobą ukrywać w obawie że zostanie się źle zrozumianym.

Gość gość
Już to widzę, byście chciały, a nie robicie nic aby taki seks mieć, bo oczywiście to facet powinien zacząć, jak już zacznie, to potem słychać tylko "bo traktujesz mnie jak dziwkę", "bo traktujesz mnie jak zabawkę", "bo o buzi to ja nie wezmę", itd... Nie genaralizuj: ja kiedyś tak chciałam ale mój facet miał opory, więc kupiłam super kur/ewskie ciuchu i alkohol, ostry makijaż i takie tam, potem bawiliśmy się w luksusową dziwkę, chłopak się rozkręcił. pamiętam że byłam tak wycieńczona że kolana mi drżały i już nie mogłam ustać, było cudownie:)

Gość gość
Ja właśnie obmyśliłam to tak, aby wszystko przebiegało potem spontanicznie x Skoro to tak sobie obmyśliłaś, to gdzie tu spontaniczność? To było zaplanowane i to z premedytacją :P

Gość gość
Bdsm? Bo zdechnę ze śmiechu. Tu połowa kobiet czeka dwa lata zanim z wielką łaską da pierwszy raz tyłka facetowi i to najlepiej po ciemku pod kołdrą. Zacznijcie najpierw gawędziarki traktować normalny seks jak dobrą zabawę a nie środek do nagradzania /karania partnera a potem się bierzcie za bdsm

Gość gość
Nie genaralizuj: ja kiedyś tak chciałam ale mój facet miał opory, więc kupiłam super kur/ewskie ciuchu i alkohol, ostry makijaż i takie tam, potem bawiliśmy się w luksusową dziwkę, chłopak się rozkręcił. pamiętam że byłam tak wycieńczona że kolana mi drżały i już nie mogłam ustać, było cudownieusmiech.gif x I o to chodzi, coś zrobiłaś w tym kierunku aby taki seks mieć, nie trzeba o tym mówić, ale wystarczy że kobieta się odpowiednio zachowa... chcesz ostrzejszego seksu, zachowaj się chociażby przez moment jak dziwka, a nie większość by chciała, a leży i nic nie robi, czekają aż druga strona się sama domyśli... ludzie nie mają daru jasnowidzenia i odgadywania czyichś myśli. Nie mas odwagi, od tego jest alkohol :)

Gość gość
Hehehe naczytają się tych bzdurnych romansideł,a potem żyją w swojej bajce, chcą być uległe, a jak przychodzi co do czego, to kładą się na plecach i rozkładają nogi, zero jakiejkolwiek inicjatywy, a jak facet poprosi o lodzika, to wielce oburzone jak tak w ogóle można :)

Gość gość
a tam jest jakiś seks?:O Nawet nie byłam wstanie dobrnąc do konca pierwszego rozdziału tych wypoci 😭

Gość gość
Jak by mnie facet o lodzika poprosił to przypierdolilabym mu w głupi łeb i do samu wyrzuciła. Idioci

Gość gość
jak mozna czytac takie g***o?