Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Przez lato i skąpo ubrane dziewczyny bym miał wypadek

Polecane posty

Kobiety powinny chodzić ubrane od stóp do głów. Takie teraz skąpo ubrane młode ciałka wychodzą na ulicę, każdy kierowca się patrzy a jak wiadomo zapatrzy się i wypadek gotowy. Ja bym dzisiaj potrącił człowieka na pasach bo zamiast się patrzeć przed siebie oglądałem się za jakąś dupą. Przez wasz szmatki ktoś może zginąć. Myślałyście o tym? Czy ważna jest tylko wasza dupa?

Gość gość
to po co patrzysz za babami ? pilnuj kierownicy ! :D

Gość gość
Ważna jest ich dupa a ty patrz na drogę podczas jazdy . Konia wal tylko na parkingu

To nie moja wina. Jadę sobie spokojnie nagle widzę jakaś laska po chodniku idzie. Wiadomo, krótkie szorty, pośladki widać, długie nogi. Przejeżdżam obok niej i się odwracam aby zobaczyć twarz czy fajna i jeśli ktoś w tej chwili wejdzie na pasy to umarł w butach bo ja patrzę do tyłu na laskę. I nie mów, że to moja wina bo to nie ja chodzę z dupą na wierzchu.

oj w przeciwieństwie do ciebie mam gdzieś jej opinię bo jestem samcem alfa. Jak nie ona to są inne. Już na tym forum kilka składało propozycje.

Gość gość
chyba z-k****-syn a nie alfa :D obys zdechl na raka c***a albo hiv popaprany, skundlony wszarzu

ta laska jest urojona, bo pomyslcie same, ktora kobieta przy zdrowych zmyslach tknelaby Krzysia nawet chociaz kijem?

Mylisz się bo kobiety lgną do samców alfa. Przystojnych osobników, wykształconych, inteligentnych i bogatych. Ale wy odpadki kobiet z kafe tego nie zrozumiecie. Widziałem wasze zdjęcia i waszych facetów. Szkoda mi was.

z inteligencja kolego to Ty nie masz nic wspolnego, Oskara za glupote pewnie jeszcze by Ci przyznali

OnlyDreams tutaj się mylisz. Zresztą co będę gadać z dziewczyną ze wsi bo tak wyglądasz jakby dopiero cię od pługa odciągnęli. Powiedz, że ten gość obok to twój stryjek bo jak twój facet to gratuluje gustu. O takim ciasteczku jak ja to możesz tylko pomarzyć.

Gość Kulka_Mięty
Masz szczęście, że Twoja spasiona dziewczyna nie naraża Cie na takie niebezpieczeństwa. Jeszcze byś gazu zapomniał zakręcić itd

Gość gość
Kur/wa skąd się takie debile biorą na tym świecie. A ja wam mówię że Czuły jeszcze w życiu nawet za cycka nie trzymał a tu świruje pawiana.

Gość gość
zabrać mu prawko

Gość gość
Samiec Alfa haha raczej frajer Alfa